iPhone 15 (Pro) en 14 tijdelijk fors in prijs verlaagd bij Mobiel.nl (ADV)

25 maart 2024, 15:30
4 min leestijd
iPhone 15 (Pro) en 14 tijdelijk fors in prijs verlaagd bij Mobiel.nl (ADV)

Gesponsord door:

Ben jij toe aan een nieuwe iPhone? Dan is dit hét moment om een nieuwe in huis te halen, want de Slimme Keuze-weken zijn er weer bij Mobiel.nl. We hebben de beste deals voor je op een rij gezet.

Slimme Keuze-weken bij Mobiel.nl

Je haalt nu de nieuwste iPhones wel heel voordelig in huis, want bij Mobiel.nl zijn de Slimme Keuze-weken weer in volle gang. Ben je op zoek naar een iPhone met abonnement, los toestel of een nieuw sim only-abonnement? Dan haal je die tot en met 1 april voordelig in huis.

Het afsluiten van een sim only-abonnement levert je zelfs een leuk cadeau op. Je totale korting op de iPhone 15 (Pro) loopt op tot wel 339 euro. Dit zijn de beste Apple-deals bij Mobiel.nl

Haal de iPhone 15 (Pro) voordelig in huis

De iPhone 15-serie zijn de nieuwste toestellen van Apple. De instapper, de iPhone 15, en de uitgebreidere iPhone 15 Pro zijn tijdelijk voordelig. Kies je voor de 15, dan haal je een krachtige smartphone, met het nieuwe Dynamic Island. Verder maak je gebruik van de vernieuwde portret-modus. Die hoef je niet meer zelf in te schakelen, maar detecteert automatisch of er een persoon of dier in je frame staat.

In combinatie met een abonnement wordt je nieuwe iPhone fors goedkoper. Kies voor Odido en je krijgt tot 339 euro toestelkorting. Je betaalt 480 euro voor de iPhone 15.

Liever een wat uitgebreidere iPhone? Dan is de 15 Pro een goede keuze, waarbij je de beschikking hebt over een extra camera. Die gebruik je om in te zoomen zonder kwaliteitsverlies. Ook is de behuizing niet meer van aluminium, maar van titanium.

Tijdens de Slimme Keuze-weken is ook de iPhone 15 Pro voordeliger. Zo krijg je in combinatie met een Odido-abonnement tot wel 319 euro korting op je nieuwe aanschaf. Hij kost nog 780 euro.

Toch liever een los toestel? Dan zijn de Slimme Keuze-weken ook het juiste moment om je nieuwe aanwinst uit te zoeken. Voor de iPhone 15 met 128GB leg je nu geen 969 euro neer, maar 819 euro. Dat is een voordeel van 150 euro. Voor de iPhone 15 Pro is dit kortingsbedrag 130 euro en betaal je slechts 1099 euro in plaats van 1229 euro.

iPhone 14 ook voordelig te scoren

Hoeft het van jou niet het nieuwste van het nieuwste te zijn en heb je liever een wat lagere prijs? Dan is de iPhone 14 de juiste keuze. De iPhone van vorig jaar is ook anno nu nog een krachtig toestel en de batterij gaat net zo lang mee als de iPhone 15.

Je haalt hem tijdens de Slimme Keuze-weken met een abonnement van Vodafone 299 euro goedkoper in huis. Het toestel kost je slechts 420 euro.

iPhone 13 met voordeel bij Mobiel.nl

De iPhone 13 is ook nog steeds een goede keuze dankzij de krachtige chip en fijne cameraset. In combinatie met een abonnement van Ben krijg je tot 178 euro korting op het toestel. Je haalt hem daardoor in huis voor 431 euro in plaats van 609 euro voor het losse toestel.

Sim only met een cadeau

Heb je geen nieuwe iPhone nodig, maar loopt je abonnement wel af? Vernieuw dan met een sim only. Tijdens de Slimme Keuze-weken krijg je daar ook nog eens een leuk cadeau bij. Ga voor een abonnement van KPN, Vodafone, Odido, Budget Mobiel, Simyo of Lebara en gebruik de code JBL770. Daarmee ontvang je een JBL-koptelefoon (t.w.v. € 129,95). Kies je liever zelf je accessoires uit, vul dan de code ACC80 in en je ontvangt 80 euro aan tegoed.

Liever een abonnement van Ben of Hollandsnieuwe? Dan vul je bij het afsluiten de code JBLWAVE in en je krijgt een gratis setje JBL Wave Flex oordopjes ter waarde van 68,95 euro. Geen koptelefoon of draadloze oordopjes nodig, dan vul je voor 40 euro tegoed de code ACC40 in.

Nog meer Apple-aanbiedingen

Zelfs accessoires haal je tijdens de Slimme Keuze-weken extra voordelig in huis. Zo luister je nu muziek van de hoogste kwaliteit van de AirPods Pro 2, die je koopt met tot 55 euro korting. Een nieuwe Apple Watch om je pols? De Watch SE haal je vanaf 259,42 euro. Ook de Apple Watch Series 9 is goedkoper en scoor je vanaf 417,45 euro.

Nooit meer je spullen kwijt? De AirTags zijn ook in de aanbieding: een enkele kost je nu geen 42,95 euro, maar slechts 34,95 euro. Ook op de 4-pack is er een leuke deal en betaal je 102,95 euro in plaats van 134,95 euro. Daarmee kost een AirTag gemiddeld nog maar 25,74 euro! Wees snel, want de Slimme Keuze-weken lopen maar tot en met 1 april 2024.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu