iPhone 14 (Pro) en 13 tijdelijk fors in prijs verlaagd bij Mobiel.nl (ADV)

23 mei 2023, 9:43
4 min leestijd
iPhone 14 (Pro) en 13 tijdelijk fors in prijs verlaagd bij Mobiel.nl (ADV)

Gesponsord door:

Nieuwe iPhone op het oog? Dan is dit nu het perfecte moment om hem in huis te halen! De Slimme Keuze-weken zijn er namelijk weer bij Mobiel.nl. Wij vertellen je wat de beste deals zijn.

Slimme Keuze-weken bij Mobiel.nl

De Slimme Keuze-weken zijn weer in volle gang! Tot en met 29 mei profiteer je van veel voordeel op verschillende iPhones, accessoires en meer. Zo haal je nu de nieuwste iPhone – de iPhone 14 (Pro) – voordelig in huis.

Geen nieuwe smartphone nodig? Ook een sim only-abonnement afsluiten is tijdens de Slimme Keuze-weken een goed idee. Je ontvangt nu namelijk een cadeau bij je abonnement. De Slimme Keuze-weken lopen nog tot en met 29 mei.

Haal de iPhone 14 (Pro) voordelig in huis

Met de vier modellen in de iPhone 14-serie is er voor iedereen een passende iPhone. De instapper – de iPhone 14 – is er voor de iPhone liefhebbers die graag de allernieuwste iPhone op zak hebben. Hij is door de A15 Bionic-chip lekker krachtig.

Voor de smartphonefotografen onder ons, is er de iPhone 14 Pro. Deze heeft namelijk een extra telelens, evenals een grotere sensor met een hogere resolutie levert. Ook heeft deze een nog krachtigere processor, waardoor je met de iPhone 14 Pro het beste in huis haalt wat Apple te bieden heeft.

In combinatie met een abonnement wordt de aanschaf van je nieuwe iPhone vaak fors goedkoper. Tijdens de Slimme Keuze-weken wordt dat nog voordeliger. Koop je bijvoorbeeld je iPhone 14 Pro in combinatie met een KPN-abonnement via Mobiel.nl, dan is je nieuwe iPhone 273 euro voordeliger ten opzichte van een los toestel.

Toch liever een los toestel? Ook dan ben je bij Mobiel.nl op de juiste plek voor je iPhone-upgrade. Zo leg je nu voor de iPhone 14 met 128GB opslaggeheugen als los toestel 867 euro neer bij Mobiel.nl. Dat is een besparing van 149 euro ten opzichte van de adviesprijs.

Meer iPhone-aanbiedingen

Is ondanks het voordeel de prijs voor een iPhone 14 (Pro) aan de hoge kant? Oudere modellen, zoals de iPhone 13 en iPhone 11, zijn nog altijd goede opties. Ook deze toestellen zijn met voordeel te verkrijgen tijdens de Slimme Keuze-weken!

De iPhone 13 lijkt veel op de nieuwere iPhones en is krachtig genoeg om al je opdrachten uit te voeren. Dankzij de goede batterijduur haal je bovendien gemakkelijk het einde van de dag. De iPhone 13 is vooral in combinatie met een abonnement tijdens de Slimme keuze-weken extra voordelig te verkrijgen. Je bespaart nu bijvoorbeeld in combinatie met een Tele2-abonnement 338 euro op de toestelprijs in vergelijking met een losse iPhone 13. Zo betaal je nu namelijk 462 in plaats van 800 euro.

Hij stamt weliswaar uit 2019, maar daardoor is de nog altijd fijne iPhone 11 nu lekker betaalbaar. Hij heeft een 6,1 inch-display en je ontgrendelt hem met je gezicht. Je foto’s zijn met dit toestel – ook in donkere lichtomstandigheden – van hoge kwaliteit. De iPhone 11 is namelijk het eerste toestel met Apple’s Nachtmodus. In combinatie met een abonnement van Ben is-ie nu nog voordeliger. Je betaalt namelijk nu 363 euro voor de iPhone 11: een besparing van 146 euro.

Sim only met een cadeau

Ben je nog gelukkig met je huidige iPhone, maar is het wel weer tijd voor een nieuw abonnement? Ook voor sim only-abonnementen zijn het Slimme Keuze-weken. Mobiel.nl geeft je namelijk bij een sim only een cadeau! Zo kies je afhankelijk van de provider van je keuze voor een tegoedbon tot 100 euro, de Google Chromecast of de JBL Tune 770-koptelefoon.

Nog meer Apple-voordeel

Andere Apple-producten zijn nu ook tijdelijk extra voordelig. Je luistert je favoriete muziek overal met de Apple AirPods 3, die je nu voor 194,95 euro in huis haalt. Ook de Apple Watch Series 8 of Watch SE 2022 scoor je met voordeel tijdens de Slimme keuze-weken bij Mobiel.nl.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu