Bekijk Oppenheimer nu op SkyShowtime met extra korting

16 april 2024, 14:14
2 min leestijd
Bekijk Oppenheimer nu op SkyShowtime met extra korting

Heb je zin om de kaskraker Oppenheimer te kijken? Dat kan! Kijk deze film en meer met extra korting op SkyShowtime. iPhoned vertelt hoe je de beste deal scoort!

Lees verder na de advertentie.

Skyshowtime: 6 maanden voor de prijs van 4 maanden

SkyShowtime is alweer een tijdje beschikbaar in Nederland, en op de streamingdienst zijn inmiddels een ruime selectie aan recente films en series te zien. En niet de minste: wat dacht je bijvoorbeeld van de kaskraker Oppenheimer?

Nieuwsgierig geworden naar de rest van het aanbod? Je kunt nu nog voordeliger genieten van SkyShowtime! Voor slechts 27,50 euro kijk je zes maanden lang naar jouw favoriete films en series. Normaal gesproken betaal je hier 41,94 euro voor.

skyshowtime in nederland

Wat houdt deze SkyShowtime korting in?

Met deze aanbieding kun je dus twee maanden gratis kijken. Na zes maanden wordt het abonnement automatisch verlengd voor €8,99 per maand. Heb je dit liever niet? Opzeggen kan op elk moment. Let op: de aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees en er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Oppenheimer en nog veel meer

Wil je Oppenheimer streamen? Dan moet je bij SkyShowtime zijn. In deze film volg je wetenschapper J. Robert Oppenheimer die aan het hoofd staat van het zeer geheime Manhattanproject. Onder zijn leiding werken briljante geleerden aan de waterstofbom.

Stream Oppenheimer en Yellowstone nu op SkyShowtime

Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft ondertussen een affaire met Jean Tatlock (een lid van de Communistische Partij). De overheid ziet haar als een bedreiging voor de Amerikaanse veiligheid. Maar toch krijgt Oppenheimer uiteindelijk de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van de atoombom. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in het aanbod van SkyShowtime (met korting!) hieronder!

Films downloaden en kijken op meerdere apparaten

Wil je met meerdere mensen tegelijk streamen? Geen probleem! Je kijkt bij SkyShowtime op maximaal drie apparaten tegelijk. Bekijk jouw favoriete films en series zonder reclame en creëer tot wel vijf verschillende profielen. Heb je een lange reis in het vooruitzicht of maar een beperkt mobiel internet abonnement? Je kunt ook films en series downloaden in de app voor onderweg.

Niet gevonden wat je zocht?

SkyShowtime is natuurijk niet de enige streamingdienst in Nederland. Wil je het aanbod van andere streamingdiensten eens bekijken? Hieronder hebben we onze favoriete diensten voor je op een rij gezet!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: Skyshowtime
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu