SkyShowtime wordt duurder: dit gaat er veranderen voor iedereen

28 februari 2024, 15:26
2 min leestijd
SkyShowtime wordt duurder: dit gaat er veranderen voor iedereen

Kijk je regelmatig naar SkyShowtime? Dan hebben we slecht nieuws, want SkyShowtime wordt binnenkort duurder. Dit zijn de nieuwe prijzen.

Lees verder na de advertentie.

SkyShowtime wordt duurder

Opnieuw heeft een streamingdienst aangekondigd de prijzen te verhogen. Waar eerder al Netflix, Viaplay en Disney Plus duurdere abonnementen introduceerden, is het nu de beurt aan SkyShowtime. De streamingdienst heeft aan abonnees laten weten dat de abonnementen aangepast worden, waarbij de reclamevrije optie een stuk duurder wordt. SkyShowtime voert namelijk het duurdere Standaard Plus-abonnement in.

Alle reclamevrije abonnementen worden automatisch omgezet naar de nieuwe Standaard Plus-optie. Je hebt dan nog steeds geen advertenties, maar betaalt wel 8,99 euro per maand. Nu is dat nog 6,99 euro per maand, de maandelijkse prijs gaat dus maar liefst twee euro omhoog. Ben je niet van plan om de duurdere prijs voor SkyShowtime te betalen? Dan ben je aangewezen op een abonnement mét reclames.

SkyShowtime

Nieuwe abonnementen bij SkyShowtime

Binnenkort kun je bij de streamingdienst ook kiezen voor een abonnement waarbij je wel advertenties te zien krijgt. Daarvoor betaal je maandelijks 5,99 euro, dat goedkoper is dan het huidige abonnement en het nieuwe Standaard Plus-abonnement. Voor die prijs krijg je hetzelfde aanbod aan films en series, maar je krijgt dan tussendoor dus wel nog reclames te zien.

Je kunt straks kiezen uit een Standaard-abonnement en een Standaard Plus-optie. Heb je nu al een abonnement? Dan wordt dat automatisch overgezet naar een duurder Standaard Plus-abonnement op SkyShowtime. Je betaalt in dat geval vanzelf de hogere prijs van 8,99 euro per maand. Wil je dat niet? Dan moet je het abonnement binnenkort opzeggen en vervolgens zelf voor een Standaard-abonnement kiezen.

mamma mia skyshowtime

Vanaf deze datum stijgen de prijzen

Je hebt nog wel even om je abonnement stop te zetten, want SkyShowtime voert de duurdere prijzen in vanaf 23 april 2024. Zorg er dus voor dat je uiterlijk 22 april je abonnement stopzet als je het goedkopere abonnement wilt kiezen. Wil je voorlopig de lagere prijs blijven betalen? Dan is het aan te raden om voor 23 april een (half) jaarabonnement af te sluiten. Zo betaal je voor het komende (halve) jaar slechts 4,59 euro per maand. Afsluiten doe je hier:

Goed nieuws overigens voor gebruikers die een abonnement hebben waar je slechts de helft van de prijs betaalt. SkyShowtime heeft al aangegeven dat de levenslange korting blijft staan, waardoor je voor het nieuwe Standaard Plus-abonnement slechts 4,49 euro per maand betaalt. SkyShowtime wordt dan dus wel duurder, maar je behoudt de korting van vijftig procent. Sluit je liever een abonnement af bij een andere streamingdienst? Bekijk dan hier het actuele aanbod:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu