Apple presenteert nieuwe iPhone SE-toestellen met meer opslag

21 maart 2017, 13:41
1 min leestijd
Breaking
Apple presenteert nieuwe iPhone SE-toestellen met meer opslag

Apples kleinste telefoon heeft een update gekregen. In de online store staan nu een nieuwe varianten van de iPhone SE met 64GB en 128GB aan opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe iPhone SE

De webwinkel van Apple was afgelopen week enkele uren offline. Op de site werden bezoekers lekker gemaakt met de regel: ‘Binnenkort pakken we hier flink uit’. Er werden nieuwe producten verwacht en daarvan zijn er twee iPhone SE-toestellen met meer opslagruimte.

Het viel te verwachten dat de iPhone SE een nieuwe versie kreeg, want het toestel is inmiddels een jaar op de markt. Er waren echter alleen 16GB- en 64GB-modellen te koop. Die versies worden vervangen door twee andere opties met 32GB en 128GB aan opslagruimte. Deze telefoons zijn er voor mensen die wel een klein toestel willen, maar niet willen inleveren op opslagruimte. De nieuwe iPhone SE is vanaf 24 maart te koop, de prijzen zijn als volgt:

Apple maart 2017 event verwachtingen

Grotendeels hetzelfde

De nieuwe iPhone SE is qua uiterlijk niet veranderd. Het toestel ziet er hetzelfde uit als de iPhone 5S met een 4-inch beeldscherm, ook is er geen nieuwe kleur toegevoegd. De iPhone SE (de letters staan voor Special Edition) heeft een 12 megapixel-camera met Live Photos- en 4K-ondersteuning én een 3,5mm koptelefoonaansluiting. Daarnaast heeft hij een snelle A9-processor en een M9-coprosessor. Uiteraard werkt hij ook met nfc, wifi en 4G+.

De iPhone SE is de goedkoopste iPhone van het bedrijf van Tim Cook. Apple presenteert hem expres niet in het najaar, omdat de focus dan op de grotere iPhones ligt. Overigens voorziet Apple de iPhone SE dus wel van recente technologie. Gebruikers hebben op deze manier een telefoon waar ze aan gewend zijn, met de snufjes van nu.

Lees het laatste nieuws over de iPhone SE

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu