Tip: 100+ euro korting op iPhone SE en MacBook Pro bij MediaMarkt

Lars Paijmans
10 augustus 2017, 13:09
2 min leestijd
Tip: 100+ euro korting op iPhone SE en MacBook Pro bij MediaMarkt

Met de Media Markt Nieuw Schooljaar-actie geeft de winkel de komende weken wat mooie kortingen op Apple-apparaten en accessoires. We zetten ze hier voor je op een rij.

MediaMarkt Nieuw Schooljaar-actie

Scholieren en studenten willen er nog niet aan denken, maar het nieuwe schooljaar staat voor de deur. MediaMarkt probeert het leed te verzachten met de ‘Gelukkig nieuw schooljaar-actie’. Een actie die zich vooral op Windows- en Android-gebruikers richt, maar er zijn ook wat fijne Apple-kortingen tussen.

MediaMarkt nieuw schooljaar

Om je voordeel te doen met de MediaMarkt-actie hoef je overigens geen student te zijn. De korting is voor iedereen geldig, loopt tot 23 augustus en is ook in de webshop gestart. Zo kun je een nieuwe 32GB iPhone SE voor 336 euro in huis halen. In de Apple Store betaal je 489 euro, wat dus neerkomt op een mooie korting van 152 euro. Wil je meer weten over de iPhone SE, check dan onze uitgebreide review.

Korting op MacBooks en accessoires

Ook de MacBook Pro uit 2017 is tijdelijk in prijs verlaagd. Voor het 13-inch model met 8GB werkgeheugen en een 128GB-ssd betaal je nu 1399 euro. In de Apple Store haal je dezelfde MacBook voor 1499 euro in huis. Let wel dat het hier om het instapmodel gaat, waar dus niet de Touch Bar op zit.

MediaMarkt nieuw schooljaar

Tot slot zijn er twee handige accessoires voor je Mac in prijs verlaagd. De Magic Mouse van Apple wordt een tientje goedkoper en ook de Seagate externe harde schijf met 2TB geheugen is goedkoper. Laatstgenoemde is een handige manier om backups van je iPhone, iPad en Mac te bewaren, zonder dat je het interne geheugen van je Mac ermee opvult.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu