De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

Media Markt btw-actie: de beste aanbiedingen voor iPhone-gebruikers

Lars Paijmans
26 januari 2017, 10:37
1 min leestijd
Media Markt btw-actie: de beste aanbiedingen voor iPhone-gebruikers

De Media Markt btw-actie aanbiedingen zijn in volle gang, maar welke afgeprijsde producten zijn voor jou als iPhone-gebruiker de moeite waard? We zetten onze favorieten op een rij.

Lees verder na de advertentie.

Media Markt btw-actie aanbiedingen

Vanaf vandaag tot en met zondag 29 januari is de jaarlijkse btw-actie weer van kracht bij de Media Markt. Dit betekent dat je geen 21 procent btw hoeft te betalen. Hierdoor bespaar je op elektronica en andere apparaten al snel een paar tientjes of meer.

Media Markt btw-actie aanbiedingen

Apple-producten zijn jammer genoeg uitgesloten van de actie, maar dat betekent niet dat je als iPhone-gebruiker deze kortingsperiode volledig hoeft te negeren. Er zijn namelijk genoeg accessoires en andere producten die wel met Apple-producten samenwerken, maar niet door Apple zelf worden gemaakt. Naast Apple-producten zijn ook spelcomputers, computersoftware en films uitgesloten van deze korting.

Beste Media Markt btw-actie aanbiedingen

Hieronder hebben we een aantal kortingen op een rij gezet die voor jou als iPhone-gebruiker interessant kunnen zijn.

Bij Media Markt geldt deze dagen een op=op regel. Is een product er niet meer, dan heb je jammer genoeg pech en zul je een alternatief moeten zoeken. Daarom raden we ook aan om een aanbieding die je interesseert zo snel mogelijk te bestellen. Dit kan gewoon via de website van MediaMarkt, zodat je zeker weet dat je niet een leeg schap tegenkomt als je zelf naar een vestiging rijdt op het product op te halen.

Check hier alle Media Markt btw-vrije dagen aanbiedingen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu