De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Deals: 20% korting op alle audioproducten van MediaMarkt

Redactie
23 januari 2019, 8:47
1 min leestijd
Deals: 20% korting op alle audioproducten van MediaMarkt

MediaMarkt viert deze week zijn twintigste verjaardagen trakteert daarom om wat mooie deals. Vandaag zijn tal van audioproducten zoals speakers en koptelefoons sterk in prijs verlaagd. Wij hebben de beste deals voor Apple-gebruikers op een rijtje gezet.

MediaMarkt audiokorting: 20% goedkoper!

De jaarlijkse btw-actie laat MediaMarkt dit jaar achterwege, maar kan het niet laten om in de eerste maanden van het jaar met de prijzen te stunten. Om de twintigste verjaardag te vieren heeft de winkel een toepasselijke actie bedacht: 20 procent op korting op bijna alles.

Sonos One

Na speciale actiedagen voor witgoed en tv’s is vandaag audio aan de beurt. Van vandaag tot en met zondag 27 februari krijg je 20 procent korting op alle audioproducten die MediaMarkt verkoopt. Ben je dus nog op zoek naar een nieuwe speaker of koptelefoon, dan is dit een goede dag om die voor een gunstige prijs in huis te halen.

→ Bekijk alle aanbiedingen van MediaMarkt

Deze MediaMarkt audiodeals zijn wat ons betreft de moeite waard:

Speakers

  1. JBL Flip 3
  2. JBL Charge 3
  3. Sonos One
  4. Sonos Play:1
  5. Sony SRS-XB31

Koptelefoons

  1. Koptelefoons speciaal voor Apple-apparaten
  2. Draadloze JBL-koptelefoons
  3. Bedrade JBL-koptelefoons
  4. BOSE QuietComfort 25 voor Apple (Zwart)

Net zoals bij andere aanbiedingen is het een kwestie van wie het eerst komt wie het eerst maalt. Je kunt dus wachten tot dit weekend om je slag te slaan, maar loopt dan wel het risico dat een product al uitverkocht is. Een uitverkocht product is niet meer met korting verkrijgbaar.

Vrijdag meer kortingen op (bijna) alles

Vanaf aanstaande vrijdag gaan ook andere producten met 20 procent in prijs omlaag. Vrijdagochtend publiceren we op iPhoned aan handig overzichtje met alle deals die voor jou als Apple-gebruiker de moeite waard zijn. Download dus nu alvast onze iPhoned-app of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu