iPhoned Zomer-winactie (7 juni): win een Kapten & Son-rugzak t.w.v. 119,90 euro

7 juni 2024, 10:02
2 min leestijd
iPhoned Zomer-winactie (7 juni): win een Kapten & Son-rugzak t.w.v. 119,90 euro

Bij iPhoned tellen we af tot de zomer en geven we elke werkdag een toffe prijs weg. Vandaag maak je kans op een Kapten & Son-rugzak ter waarde van 119 euro. We vertellen je alles over de rugzak en hoe je meedoet. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned Zomer-winactie 2024

Update 8 juni 09.00 uur: Deze winactie is helaas afgelopen. Bekijk in het overzicht wat er vandaag te winnen valt.

De zomer komt eraan! En daar hebben we hier op de iPhoned-redactie heel veel zin in. Daarom hebben we iets leuks bedacht voor jullie: de iPhoned Zomer-winactie. Daarin tellen we af tot de zomer officieel begint op 20 juni.

Net zoals bij onze adventskalender in december, kruisen we elke werkdag een vakje weg en maak jij kans op een toffe prijs. Houd dus iPhoned goed in de gaten! Vandaag kruisen we het vijfde vakje van de kalender en maak je kans op een Kapten & Son-rugzak ter waarde van 119 euro.

Vrijdag 7 juni: win een rugzak van Kapten & Son (t.w.v. 119,90 euro)

De Kapten & Son-rugzak die je vandaag kunt winnen is de Bergen Pro All Black. Daarin neem je overzichtelijk alles mee dat je nodig hebt tijdens de dagtripjes die je deze zomer maakt dankzij de verschillende vakken. Er is plek voor je 15 inch-MacBook en je iPad in aparte vakken.

De rugzak heeft een formaat van 39 (h) x 28 (b) x 11,5 (d) cm. Plenst het onverhoopt toch dan zijn je spullen in ieder geval veilig, want hij is gemaakt van waterafstotend materiaal. Hij is voorzien van een speciale band waarmee je de rugzak aan de hendel van je koffer bevestigt en aan de zijkant kan je je waterfles kwijt. Hydrateren is immers extra belangrijk met hoge temperaturen!

Voor deze winactie willen we Kapten & Son bedanken voor het beschikbaar stellen van de Bergen Pro-rugzak! De adviesprijs bedraagt 119,90 euro.

Hoe maak ik kans?

Houd vanaf 3 juni iPhoned goed in de gaten, want elke werkdag onthullen we rond 10.00 uur een nieuwe dagprijs. In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen aan deze Kapten & Son-winactie tot en met 8 juni 9.00 uur en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op, je dient binnen 24 uur te reageren op onze mail. Zodra we contact hebben gehad met de winnaar of winnares, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee door het Google-formulier hieronder in te vullen.

Alles over de iPhoned Zomer-winactie 2024

Meer weten over deze iPhoned Zomer-winactie? Bekijk dan ons overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen (met antwoorden) en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu