iPhoned Zomer-winactie (3 juni): win een setje Nothing Ear t.w.v. 149 euro

3 juni 2024, 9:59
2 min leestijd
iPhoned Zomer-winactie (3 juni):  win een setje Nothing Ear t.w.v. 149 euro

Het is zover: we trappen onze grote Zomer-winactie af! Op deze eerste dag maak je kans op een setje Nothing Ear ter waarde van 149 euro. We vertellen je alles over de draadloze oordopjes en hoe je meedoet. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned Zomer-winactie 2024

Update 4 juni 2024 09.00 uur: Deze winactie is helaas gesloten. Bekijk in het overzicht wat er vandaag te winnen valt.

De zomer komt eraan! En daar hebben we hier op de iPhoned-redactie heel veel zin in. Daarom hebben we iets leuks bedacht voor jullie: de iPhoned Zomer-winactie. Daarin tellen we af tot de zomer officieel begint op 20 juni.

Net zoals bij onze adventskalender in december, kruisen we elke werkdag een vakje weg en maak jij kans op een toffe prijs. Houd dus iPhoned goed in de gaten! Vandaag beginnen we met het eerste vakje van de kalender en maak je kans op een setje Nothing Ear-draadloze oordopjes ter waarde van 149 euro.

Maandag 3 juni: win een setje Nothing Ear (t.w.v. 149 euro)

Nothing presenteerde recent hun nieuwste oordopjes, waarvan de Nothing Ear de premium optie is. Het merk valt op door hun producten met unieke transparante behuizing en ook deze bluetooth oortjes hebben het typische uiterlijk. Ze zijn voorzien van noise cancelling, zodat al het irritante achtergrondgeluid wegvalt en je kan focussen op je muziek.

Daarin kies je tussen verschillende niveaus, maar de oortjes zijn ook zo slim dat ze zich automatisch kunnen aanpassen aan het omgevingsgeluid. De oordopjes zelf laten je zo’n zes uur luisteren naar muziek, maar in totaal zit er voor ongeveer veertig uur lang in het oplaaddoosje. Leg ze voor tien minuutjes aan de snellader en ze gaan weer tien uur mee. Overigens is draadloos opladen ook mogelijk.

Voor deze winactie willen we Nothing bedanken voor het beschikbaar stellen van de draadloze oordopjes! De adviesprijs bedraagt 149 euro.

Hoe maak ik kans?

Houd vanaf 3 juni iPhoned goed in de gaten, want elke werkdag onthullen we rond 10.00 uur een nieuwe dagprijs. In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen aan deze Nothing-winactie tot en met 4 juni 9.00 uur en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op, je dient binnen 24 uur te reageren op onze mail. Zodra we contact hebben gehad met de winnaar of winnares, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee door het Google-formulier hieronder in te vullen.

Alles over de iPhoned Zomer-winactie 2024

Meer weten over deze iPhoned Zomer-winactie? Bekijk dan ons overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen (met antwoorden) en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu