iPhoned Zomer-winactie (13 juni): win een Foodies-jaarabonnement t.w.v. 50 euro

13 juni 2024, 10:03
2 min leestijd
iPhoned Zomer-winactie (13 juni): win een Foodies-jaarabonnement t.w.v. 50 euro

Bij iPhoned tellen we af tot de zomer en geven we elke werkdag een toffe prijs weg. Vandaag maak je kans op een Foodies-jaarabonnement ter waarde van 50 euro. We vertellen je hoe je meedoet. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned Zomer-winactie 2024

De zomer komt eraan! En daar hebben we hier op de iPhoned-redactie heel veel zin in. Daarom hebben we iets leuks bedacht voor jullie: de iPhoned Zomer-winactie. Daarin tellen we af tot de zomer officieel begint op 20 juni.

Net zoals bij onze adventskalender in december, kruisen we elke werkdag een vakje weg en maak jij kans op een toffe prijs. Houd dus iPhoned goed in de gaten! Vandaag kruisen we het volgende vakje van de kalender af en maak je kans op een jaarabonnement van Foodies ter waarde van 50 euro.

Donderdag 13 juni: win een Foodies-jaarabonnement (t.w.v. 50 euro)

Update 14 juni 09.00 uur: Deze winactie is helaas afgelopen. Bekijk in het overzicht wat er vandaag te winnen valt.

Ben je een echte keukenprins(es)? Dan kan een abonnement op het culinaire magazine Foodies niet ontbreken. Elke maand ontvang je de lekkerste recepten om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Ze dagen je uit om je grenzen te verleggen, maar zijn toch eenvoudig na te maken.

De recepten worden aangevuld met hotspots in Nederland waar je gegarandeerd lekker kunt eten, verhalen over eten van koks en musthaves voor in je eigen keuken. Als het jaar om is weet jij dus alles van eten. Dat wordt smullen!

Voor deze winactie willen we Foodies magazine bedanken voor het beschikbaar stellen van het jaarabonnement! De adviesprijs bedraagt 50 euro.

Hoe maak ik kans?

Houd vanaf 3 juni iPhoned goed in de gaten, want elke werkdag onthullen we rond 10.00 uur een nieuwe dagprijs. In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen aan deze Foodies-winactie tot en met 14 juni 9.00 uur en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op, je dient binnen 24 uur te reageren op onze mail. Zodra we contact hebben gehad met de winnaar of winnares, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee door het Google-formulier hieronder in te vullen.

Alles over de iPhoned Zomer-winactie 2024

Meer weten over deze iPhoned Zomer-winactie? Bekijk dan ons overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen (met antwoorden) en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu