iPhoned Zomer-winactie (12 juni): win een Logitech Crayon Pencil t.w.v. 79 euro

12 juni 2024, 10:00
2 min leestijd
iPhoned Zomer-winactie (12 juni): win een Logitech Crayon Pencil t.w.v. 79 euro

Bij iPhoned tellen we af tot de zomer en geven we elke werkdag een toffe prijs weg. Vandaag maak je kans op een Logitech Crayon Pencil ter waarde van 79 euro. Dit is hoe je ook meedoet. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned Zomer-winactie 2024

De zomer komt eraan! En daar hebben we hier op de iPhoned-redactie heel veel zin in. Daarom hebben we iets leuks bedacht voor jullie: de iPhoned Zomer-winactie. Daarin tellen we af tot de zomer officieel begint op 20 juni.

Net zoals bij onze adventskalender in december, kruisen we elke werkdag een vakje weg en maak jij kans op een toffe prijs. Houd dus iPhoned goed in de gaten! Vandaag kruisen we het volgende vakje van de kalender en maak je kans op een Logitech Crayon ter waarde van 79 euro.

Woensdag 12 juni: win een Logitech Crayon Pencil (t.w.v. 79 euro)

Update 13 juni 09.00 uur: Deze winactie is helaas afgelopen. Bekijk in het overzicht wat er vandaag te winnen valt.

Heb je een iPad, dan is een stylus een handige accessoire. Apple heeft daar de Pencil voor, maar die is redelijk prijzig. Een goed alternatief is de Logitech Crayon. Er zijn veel overeenkomsten met de duurdere Apple-variant. Houd je de punt van de Crayon schuin, dan herkent hij dat. Daarmee arceer je gebieden of creëer je een ander effect tijdens het tekenen.

Een andere handige functie is de palmdetectiefunctie. Je kunt met een gerust hart je hand op het scherm laten rusten tijdens het tekenen. De iPad zal hier vervolgens niet op reageren. De stylus laad je op met een Lightning-kabeltje.

Hoe maak ik kans?

Houd vanaf 3 juni iPhoned goed in de gaten, want elke werkdag onthullen we rond 10.00 uur een nieuwe dagprijs. In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen aan deze Logitech Crayon-winactie tot en met 13 juni 9.00 uur en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op, je dient binnen 24 uur te reageren op onze mail. Zodra we contact hebben gehad met de winnaar of winnares, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee door het Google-formulier hieronder in te vullen.

Alles over de iPhoned Zomer-winactie 2024

Meer weten over deze iPhoned Zomer-winactie? Bekijk dan ons overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen (met antwoorden) en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu