iPhoned Zomer-winactie (10 juni): win een Zens Charger Pro 3 t.w.v. 129,99 euro

Sanne Rosendaal
10 juni 2024, 10:01
2 min leestijd
iPhoned Zomer-winactie (10 juni): win een Zens Charger Pro 3 t.w.v. 129,99 euro

Bij iPhoned tellen we af tot de zomer met elke werkdag een prijs. Vandaag is dat een Zens Charger Pro 3 ter waarde van 129,99 euro. Dit is hoe je ook kans maakt. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned Zomer-winactie 2024

De zomer komt eraan! En daar hebben we hier op de iPhoned-redactie heel veel zin in. Daarom hebben we iets leuks bedacht voor jullie: de iPhoned Zomer-winactie. Daarin tellen we af tot de zomer officieel begint op 20 juni.

Net zoals bij onze adventskalender in december, kruisen we elke werkdag een vakje weg en maak jij kans op een toffe prijs. Houd dus iPhoned goed in de gaten! Vandaag maak je kans op een Zens Charger Pro 3 ter waarde van 129,99 euro.

Maandag 10 juni: win een Zens Charger Pro 3 (t.w.v. 129,99 euro)

Update 11 juni 09.00 uur: Deze winactie is helaas afgelopen. Bekijk in het overzicht wat er vandaag te winnen valt.

De Zens Charger Pro 3 laadt drie Apple-producten tegelijkertijd op. Hij heeft plaats voor je iPhone, Apple Watch en AirPods. Met behulp van Qi2 (een soort MagSafe) blijven de apparaten stevig op hun plek en worden ze optimaal opgeladen. Dit werkt vanaf iPhone 12 en vanaf AirPods 2. Alle AirPods Pro- en Apple Watch-generaties bieden ondersteuning voor deze techniek.

Doordat je jouw iPhone horizontaal op de draadloze lader kan hangen, is hij ideaal voor de Stand By-modus van iOS 17. Is je iPhone opgeladen en trek je hem van de standaard, dan is hij stevig genoeg dat hij goed blijft staan. Het design is ook nog eens stijlvol met een matzwarte afwerking.

Hoe maak ik kans?

Houd vanaf 3 juni iPhoned goed in de gaten, want elke werkdag onthullen we rond 10.00 uur een nieuwe dagprijs. In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen aan deze Zens Charger Pro 3-winactie tot en met 11 juni 9.00 uur en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op, je dient binnen 24 uur te reageren op onze mail. Zodra we contact hebben gehad met de winnaar of winnares, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee door het Google-formulier hieronder in te vullen.

Alles over de iPhoned Zomer-winactie 2024

Meer weten over deze iPhoned Zomer-winactie? Bekijk dan ons overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen (met antwoorden) en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu