Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

YourMacStore start nu al met iPhone XS, XS Max en XR pre-order in Nederland

Lars Paijmans
13 september 2018, 12:53
2 min leestijd
YourMacStore start nu al met iPhone XS, XS Max en XR pre-order in Nederland

De Nederlandse webshop YourMacStore wacht niet tot morgenochtend 9:00 uur met de voorverkoop van de iPhone XS Max en iPhone XS. Vanaf nu kun je daar een exemplaar reserveren. Zelfs de XR is al op je naam te zetten.

YourMacStore start iPhone XS Max, XR en iPhone XS voorverkoop

Apple en andere webshops wachten tot morgen 9:00 uur met de start van de iPhone XS pre-order, maar YourMacStore besluit nu alvast de inschrijvingen te openen. Opvallend, want daardoor hoef je niet tot morgen te wachten om een iPhone XS te kopen.

iPhone XS voorverkoop

YourMacStore houdt dezelfde prijzen aan als die van Apple voor de iPhone XS en XS Max. De XS is dus verkrijgbaar vanaf 1159 euro en de XS Max vanaf 1259 euro.

Let wel op: het is niet bekend wat de iPhone XS- en iPhone XS Max-voorraad is van de webshop. Het zou dus zomaar kunnen dat deze beperkt is en je langer moet wachten tot jouw bestelling geleverd wordt. Wil je de gok wagen, dan kun je hieronder bestellen.

iPhone XS voorverkoop

Ook de iPhone XR nu al te bestellen

Opvallend genoeg kun je ook de iPhone XR nu al reserveren bij de webshop. Het toestel verschijnt op zijn vroegst pas op 26 oktober in Nederland, dus houd er rekening mee dat als je nu al een exemplaar op je naam zet, dit niet betekent dat je hem eerder binnenkrijgt. Ook van de iPhone XR is het de vraag hoe groot de voorraad zal zijn. Ook hier geldt: als een eventueel langere levertijd je niet uitmaakt, kun je hieronder alvast een exemplaar op je naam zetten.

Morgenochtend start Apple en alle andere Nederlandse webshops en providers met de pre-orders van de nieuwe iPhones. Wij houden de website van YourMacStore in de tussentijd in de gaten. Mocht de iPhone XS-voorverkoop gestaakt worden, dan werken wij dit bericht bij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu