Levertijd iPhone XS en XS Max: check hier de actuele voorraad
Thomas Haenen

De nieuwe iPhones zijn vanaf 26 september in Nederland te koop, maar door de grote populariteit zijn ze op veel plekken al uitverkocht. In dit overzicht zetten we dagelijks de actuele voorraden op een rijtje, zodat je weet waar de levertijd van de iPhone XS en XS Max het kortst is.

iPhone XS (Max) levertijd: dit moet je weten

Hoewel de iPhone XS en iPhone XS Max verre van een goedkoop toestel is, vliegen duizenden exemplaren inmiddels als warme broodjes over de toonbank. Een nieuw vlaggenschip van Apple kan elk jaar op veel aandacht rekenen en dat is dit jaar natuurlijk niet anders. Heb je het toestel gereserveerd, dan heb je hem mogelijk inmiddels al in huis. Voor de rest is het goed zoeken, want op veel plekken is de iPhone XS al uitverkocht.

Daarom hebben we een overzicht voor je met de actuele iPhone XS (Max) levertijden. Daarin zie je per provider, kleur en model waar je op dit moment het beste terecht kunt. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

  • Dit is een momentopname, en kan per dag verschillen (wordt dagelijks bijgewerkt).
  • Soms hanteren webwinkels optimistische levertijden. (Neem contact op met de aanbieder.
  • De toestellen worden uitgeleverd op volgorde van bestelling, “first come, first served”.
  • Levertijden kunnen behoorlijk schommelen, doordat Apple niet alles prijsgeeft qua voorraad.

Levertijd iPhone XS met abonnement

Er zitten behoorlijk wat verschillen in levertijd bij de grote Nederlandse providers. Vooral Tele2 lijkt het toestel zeer goed op voorraad te hebben in alle uitvoeringen. Deze levertijden zijn bij webwinkels zoal Belsimpel, Mobiel.nl en GSMWeb ook weer anders. Voor een compleet overzicht van alle abonnementen en prijzen kun je terecht bij onze iPhone XS abonnement vergelijker of bekijk het aanbod per provider via:

Levertijd iPhone XS bij Nederlandse providers

Levertijd iPhone XS Max met abonnement

Ga je voor een iPhone XS Max met 256GB of 512GB opslagruimte, dan kun je in de meeste gevallen nog redelijk direct aan de slag. Bij de meeste modellen met 64GB opslagruimte zul je toch echt wat langer moeten wachten. De levertijden van de Max XS lopen wat sneller op dan die van zijn kleine broertjes. Ook bij webwinkels zoal Belsimpel, Mobiel.nl en GSMWeb lijkt de voorraad van de iPhone XS Max iets kleiner, maar dit is ook sterk provider afhankelijk. Voor alle prijzen en een compleet overzicht van alle abonnementen kun je terecht bij onze iPhone XS Max abonnement vergelijker of bekijk het aanbod per provider via:

Levertijd iPhone XS Max bij Nederlandse providers

 

iPhone XS (Max) prijzen los en levertijd Nederlandse webshops

Tijdens de introductie van een nieuwe iPhone hanteren alle webshops over het algemeen de Apple adviesprijs. Kies je voor een losse iPhone XS of losse iPhone XS Max dan zul je vooral op de levertijd moeten letten.

iPhone XS levertijd grootste Nederlandse webshops

De levertijden beginnen inmiddels flink op te lopen, maar bij sommige webwinkels wordt je bestelling mogelijk nog binnen enkele weken bezorgd. Zo zijn onder andere sommige gouden modellen zelfs binnen enkele werkdagen leverbaar. Hieronder de adviesprijzen en de levertijden per shop.

iPhone XS Max levertijd grootste Nederlandse webshops

Ook los lijkt de voorraad van de iPhone XS Max iets beperkter. Bij de meeste uitvoeringen moet je toch zeker op 1 week levertijd minimaal rekenen. Hieronder de levertijden van de verschillende shops en de adviesprijzen per uitvoering.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.