De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Levertijd iPhone XR: check hier de actuele voorraad

Wouter Nijsen
26 oktober 2018, 15:33
2 min leestijd
Levertijd iPhone XR: check hier de actuele voorraad

De nieuwe iPhone XR is door zijn lagere prijs voor velen de meest aantrekkelijke iPhone van dit jaar. In dit overzicht zetten we de actuele voorraden op een rijtje, zodat je precies weet waar je de XR het beste kunt kopen.

iPhone XR levertijd: dit moet je weten

Met een adviesprijs van 859 euro is de iPhone XR zeker geen goedkoop toestel, maar hij is wel een stuk betaalbaarder dan de iPhone XS (1159 euro) en iPhone XS Max (1259 euro). Bovendien komt de XR in allerlei toffe kleurtjes: zwart, wit, geel, blauw, rood en koraal. De XR is sinds vandaag verkrijgbaar.

Ben je van plan de iPhone XR te kopen, dan is het slim om te kijken waar de telefoon op voorraad is. Je wilt de nieuwe iPhone natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben.

iPhone XR

Daarom hebben we een overzicht voor je met de actuele iPhone XR-levertijden. Daarin zie je per provider, kleur en model waar je op dit moment het beste terecht kunt. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

  • Dit is een momentopname, en kan per dag verschillen (wordt dagelijks bijgewerkt);
  • Soms hanteren webwinkels optimistische levertijden. (Neem contact op met de aanbieder);
  • De toestellen worden uitgeleverd op volgorde van bestelling, “first come, first served”;
  • Levertijden kunnen behoorlijk schommelen, doordat Apple niet alles prijsgeeft qua voorraad.

Levertijd iPhone XR met abonnement

Uiteraard kun je bij de grootste Nederlandse provider terecht voor de iPhone XR met abonnement. De levertijden verschillen per provider, waardoor je goed moet opletten als je de XR met een abonnement wil aanschaffen. Het kan voorkomen dat de smartphone door de ene provider sneller wordt geleverd, en je bij de ander iets langer moet wachten. Hieronder zetten we per uitvoering (kleur en opslagcapaciteit) de levertijdindicatie van de providers op een rijtje.

Voor een compleet overzicht van alle abonnementen en prijzen kun je terecht bij onze iPhone XR abonnement vergelijker of bekijk het aanbod per provider via:

iPhone XR prijzen los en levertijd Nederlandse webshops

Natuurlijk is het ook mogelijk om de iPhone XR los aan te schaffen, wat handig is als je bijvoorbeeld een sim only-abonnement hebt. De XR is beschikbaar bij alle grote webwinkels en ook daar verschilt de levertijd. De XR komt in drie opslagcapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB.

Er is dus geen 512GB-versie verkrijgbaar, zoals bij de duurdere iPhone XS en XS Max wel het geval is. Hieronder vind je de adviesprijzen en de levertijden per webwinkel en per uitvoering.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu