Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

iPhone X nu tot tweehonderd euro goedkoper: dit zijn de beste deals

Florence Peeters
1 oktober 2018, 15:07
2 min leestijd
iPhone X nu tot tweehonderd euro goedkoper: dit zijn de beste deals

De iPhone X is flink in prijs gedaald sinds het verschijnen van de iPhone XS en XS Max. Het toestel is los tot wel 214 euro goedkoper bij verschillende webshops, maar waarschijnlijk wel in zeer beperkte voorraad.

iPhone X goedkoper

Alle aandacht is momenteel gevestigd op de nieuwe iPhones, maar ondertussen is de prijs van een nieuwe iPhone X flink gedaald. De adviesprijs was 1159 euro toen het model in november vorig jaar uitkwam, en kan nu tot wel tweehonderd euro goedkoper zijn.

De iPhone X is gemiddeld 200 euro goedkoper geworden. Je bent op het moment het voordeligst uit bij Gsmsale, waar de X met 64GB nu 945 euro kost. Ook bij webshops als Telefoonwereld, Belsimpel, Mobiel.nl en GSMwijzer betaal je een stuk minder dan voorheen voor het toestel.

De goedkoopste iPhone X deals van het moment

iPhone X goedkoper

Waarom de prijs gedaald is

Als Apple nieuwe iPhones aankondigt, gaat de prijs van de voorgaande modellen traditiegetrouw omlaag. Dat was dit jaar het geval bij de iPhone 7 en 8, die ook door Apple zelf goedkoper worden aangeboden.

De iPhone X van vorig jaar is een ander verhaal, omdat deze uit de productie is gehaald. Hierdoor zal het waarschijnlijk niet lang duren tot de voorraad van verkopers van het toestel op is. Houd hier dus rekening mee, en wacht niet te lang wanneer je erover nadenkt om de X aan te schaffen.

Omdat Apple geen nieuwe iPhone X-toestellen meer produceert, komen er geen nieuwe leveringen meer aan bij externe verkopers, die volledig afhankelijk zijn van wat ze nog hebben liggen. Bovendien verkoopt Apple de telefoon zelf niet meer.

Check de prijsvergelijker

In onze prijsvergelijker zijn alle deals te vinden. Ook refurbished is de iPhone X bij enkele partijen goed verkrijgbaar. Doordat webshops hun verkoopprijs zo verlaagd hebben, liggen de prijzen van een nieuw toestel en een refurbished toestel erg dicht bij elkaar.

Het iPhone X refurbished aanbod wordt vaak groter naarmate een toestel ouder wordt. Omdat de X nog geen jaar geleden verschenen is, is het aanbod nog relatief klein en de prijs redelijk hoog.

Vergelijk alle prijzen

Apple iPhone X

Apple iPhone X prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 449,-

Bekijken

Los refurbished

€ 219,-

Bekijken
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu