Tip: iPhone SE tijdelijk extra goedkoop verkrijgbaar bij Tele2

Redactie
7 juni 2018, 13:03
2 min leestijd
Tip: iPhone SE tijdelijk extra goedkoop verkrijgbaar bij Tele2

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone SE, dan is het de moeite waard om even een kijkje te nemen bij Tele2. De provider biedt de iPhone SE tijdelijk met flinke korting aan in combinatie met een abonnement.

iPhone SE-aanbieding bij Tele2

Als je kiest voor een iPhone SE met een abonnement van Tele2, dan betaal je slechts 120 euro voor het toestel zelf. Ter vergelijking: bij providers als Vodafone en KPN ligt dat bedrag op respectievelijk 264 en 312 euro. Daarmee bespaar je dus tijdelijk 192 euro op de aanschaf van de nieuwe iPhone SE.

Bekijk de iPhone SE-aanbieding bij Tele2

Natuurlijk bepaal je zelf hoe groot je data- en bel/sms-bundel is. Bij Tele2 heb je de keuze uit 2GB/5GB/10GB/20GB/Unlimited data. Ook kun je zelf bepalen hoe je de toestelkosten betaalt: je kunt direct 120 euro afbetalen, of ervoor kiezen om maandelijks een bedrag in je abonnementskosten te verwerken. Zorg wel dat je er snel bij bent, want de actie geldt zolang de voorraad strekt en loopt nog tot en met maandag 18 juni.

Over de iPhone SE

De iPhone SE is de kleinste (en goedkoopste) smartphone van Apple en werd begin 2016 aangekondigd. Hoewel de telefoon niet de nieuwste hardware heeft, kan ‘ie nog makkelijk een aantal jaar mee. De SE wordt aangedreven door de A9-chip en heeft 2GB RAM en een 4 inch-scherm met 1136 bij 640 pixels. Foto’s maakt de iPhone SE met de 12 megapixel-camera aan de achterkant, en 1,2 megapixel-frontcamera.

iphone se 2018

De iPhone SE is één van de iPhones die later dit jaar worden bijgewerkt naar iOS 12. Bovendien kan het toestel nog jaren rekenen op software-updates. Apple werkt zijn iPhones vaak zo’n vijf jaar lang bij, wat zou betekenen dat je met de SE nog zo’n drie jaar goed zit. Meer weten over de smartphone? Check dan onze uitgebreide iPhone SE review.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu