Levertijd iPhone 8: check hier de actuele iPhone 8 (Plus) voorraad
Lars Paymans

Als je van plan bent om een nieuwe iPhone in huis te halen, ben je voor een groot deel afhankelijk van de iPhone 8 levertijd. In dit overzicht brengen we de voorraad van de 8 en 8 Plus overzichtelijk in kaart, zodat je precies weet waar je het toestel het beste kunt bestellen.

iPhone 8 levertijd

Hoewel Apple dit jaar een goede voorraad had, is de iPhone 8 voorraad niet overal hetzelfde. Het kan van webshop tot webshop verschillen welke modellen en kleuren er wel en niet beschikbaar zijn, wat vaak voor afwijkende levertijden zorgt. Om dit voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken, zetten we dit hier voor je op een rij. Waar moet je op letten als je de kortste levertijd wilt en wat is de huidige voorraad in de winkels. Dit overzicht geeft je het antwoord.

iPhone 8 (Plus) voorraad en levertijd indicaties: wat moet je weten

In het overzicht dat iets verder in dit artikel volgt, zie je per provider en per webshop (meest gebruikt binnen de vergelijker) hoe het ervoor staat met de huidige iPhone 8 en 8 Plus levertijden. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

  • Dit is een momentopname, en kan het dus gebeuren dat de levertijd alweer bijgesteld is als je dit een dag later leest. We zullen dit overzicht dagelijks bijwerken en aangeven wanneer dit voor het laatst is gebeurd.
  • Soms hanteren shops erg optimistische levertijden. Neem eventueel contact met de shop op om er van zeker te zijn of de verwachte levertijd klopt. Webshops zijn voor de verkoop van abonnementen in combinatie met een iPhone 8 afhankelijk van wat ze geleverd krijgen van providers. Een shop zal in de meeste gevallen dus niet sneller kunnen uitleveren dan de provider zelf.
  • De toestellen worden uitgeleverd op volgorde van bestelling, “first come, first served” principe. Door te wachten op het moment dat je het toestel de volgende dag in huis kunt hebben, ben je ongetwijfeld later aan de beurt dan de mensen die nu al een bestelling plaatsen. Als je zeker weet dat je het toestel wilt hebben, kun je het beste zo snel mogelijk je bestelling plaatsen.

Dit overzicht is bijgewerkt op maandag 9 oktober 2017

iPhone 8 reserveren

iPhone 8 (Plus) levertijd grootste Nederlandse webshops

Belsimpel kan in combinatie met abonnement als enige shop op dit moment snel leveren door de grote voorraad die zij hebben ingeslagen. De enige uitzondering hierop zijn de combinaties met een KPN of Telfort abonnement. Hiervoor geldt een levertijd van vijf tot zeven werkdagen.

iPhone 8 (Plus) levertijd Nederlandse providers

De meeste providers hebben goede levertijden als het op de Plus-versie van de iPhone 8 aankomt. De spacegrijze uitvoering is zoals altijd het meest populair, waardoor de levertijd van deze uitvoeringen oplopen.

iPhone 8 (Plus) abonnement prijzen vergelijken

Via onze prijsvergelijker kan je ook filteren op levertijd om alle iPhone 8 abonnement te vinden die snel geleverd kunnen worden. Helaas kan het gebeuren dat shops erg optimistische levertijden doorgeven, maar in de praktijk toch pas later hun bestelling leveren. Via onderstaande links kan je het aanbod per provider bekijken met een verwachte levertijd van 24 uur:

iPhone 8 (Plus) prijzen los en levertijd Nederlandse webshops

Tijdens de introductie van een nieuwe iPhone hanteren alle webshops over het algemeen de Apple adviesprijs. Kies je voor een losse iPhone 8 of losse iPhone 8 Plus dan zul je vooral op de levertijd moeten letten. Hieronder hebben we de de adviesprijzen voor je op een rijtje gezet met daar onder de levertijden van enkele grote webshops.

Dit overzicht wordt dagelijks bijgewerkt, zo weet je zeker dat je op de hoogte bent van de actuele levertijd. Succes met je bestelling!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.