iPhone 7 RED en iPhone 7 Plus RED verkoop gestart in Nederland
Lars Paymans

Apple is de rode iPhone 7 verkoop gestart in Nederland. Hier lees je alles wat je moet weten over het iPhone 7 RED bestellen en rode iPhone 7 Plus kopen in Nederland.

iPhone 7 RED bestellen nu mogelijk in Nederland

Afgelopen dinsdag onthulde Apple voor het eerst een roodgekleurde iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Dit kleurtje ziet er niet alleen mooi uit, maar Apple steunt hiermee ook de Product (RED) campagne tegen Aids. Omdat Apple al tien jaar dit goede doel steunt, vond het bedrijf uit Cupertino het tijd voor een speciale uitgave: de iPhone 7 RED, een ‘limited edition’ toestel met een felrode achterkant.

iPhone 7 RED bestellen

Omdat Apple voor de benaming ‘limited editon’ kiest, is het erg onduidelijk hoe groot de iPhone 7 voorraad op dit moment is. Zo is het mogelijk dat Apple slechts een beperkte oplage heeft gemaakt van deze iPhone, zodat het ook echt een speciale editie blijft in plaats van simpelweg een nieuwe iPhone-kleur. Via Amac en Belsimpel zijn zowel de rode 7 als rode 7 Plus nu beschikbaar.

Voor zowel de iPhone 7 RED als de iPhone 7 Plus RED heb je de keuze uit een 128GB en 256GB model. De prijzen hiervan zijn als volgt.

Op het rode kleurtje na is de iPhone 7 RED exact hetzelfde als de andere iPhone 7-modellen. In de doos krijg je een setje Lightning-EarPods, een Lightningkabel, oplader en een minijack-adapter. Uit een iPhone 7 RED unboxing eerder deze week, bleek wel dat je een speciaal foldertje krijgt waarin Apple zijn steun voor Product (RED) uitspreekt.

iPhone SE verdubbelt opslag, verkoop start nu

Naast de rode iPhone 7 is ook het iPhone SE-aanbod door Apple vernieuwd. De opslagcapaciteit is verdubbeld, zonder dat Apple de adviesprijs verhoogd heeft. Niet zo gek ook natuurlijk, aangezien de iPhone SE alweer een jaar oud is en er op het gebied van specificaties niet op vooruit gaat met deze update. Alles over de nieuwe iPhone SE kopen lees je op onze kopenpagina. Wil je meer weten over de laatste iPhone 7 en iPhone 7 Plus deals? Check dan onderstaande aanbiedingen en weet zeker dat je voor de beste aanbieding van het moment kiest.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.