Tijdelijk hoge korting op de iPhone 15-serie tijdens de Vodafone Runners (ADV)

Sanne Rosendaal
10 juni 2024, 12:00
4 min leestijd
Tijdelijk hoge korting op de iPhone 15-serie tijdens de Vodafone Runners (ADV)

Gesponsord door:

Heeft jouw iPhone zijn beste dagen gehad en is het tijd voor een opvolger? Dan is dit het perfecte moment voor een upgrade, want tijdelijk zijn er hoge kortingen op de nieuwste iPhones.

Bespaar tijdens Vodafone Runners

Een aantal keren per jaar zijn de Vodafone Runners en het is weer zover! Dat betekent dat je op verschillende telefoons én abonnementen hoge korting krijgt. Aansluitkosten zijn tijdelijk verleden tijd en als Ziggo-klant profiteer je van nog meer voordeel.

Tot en met 16 juni haal je onder andere de iPhone 15-serie voor een leuk prijsje in huis bij Vodafone. Kies bijvoorbeeld voor de iPhone 15 Pro en je voordeel loopt op tot 564 euro. Zo haal je jouw nieuwe iPhone dus wel heel voordelig én maak je gebruik van het excellente netwerk van Vodafone. Geen belletje of Whatsappje gaat meer aan je voorbij!

Alles wat je moet weten over de iPhone 15-serie

Wil jij de nieuwste iPhone op zak hebben, dan kies je voor de iPhone 15-serie. Daarvan is de 15 het instapmodel. De telefoon draait op dezelfde chip als de iPhone 14 Pro (Max), waardoor het toestel ontzettend krachtig is. De 15 Pro (Max) heeft een compleet nieuwe processor gekregen. Verder is er afscheid genomen van de grote notch: die heeft plaatsgemaakt voor het Dynamic Island.

Daar bedien je apps die je in de achtergrond gebruikt, zoals Spotify, of telt een timer af als je aan het koken bent. Verder is de camera vernieuwd. Waar de voorgangers nog standaard foto’s maakten met maximaal 12 megapixel, maken de iPhone 15-toestellen nu foto’s van 48 megapixel. Daarnaast is er een 12 megapixel-ultragroothoeklens voor wijdere hoeken.

iPhone pre-order

De geavanceerdere iPhone 15 Pro en Pro Max beschikken ook nog over een telelens om zonder kwaliteitsverlies in te zoomen. De iPhone 15 Pro kan dat drie keer, de iPhone 15 Pro Max dankzij de periscopische telelens zelfs vijf keer. Kies dus voor de laatstgenoemde als je het beste van het beste wilt.

Wil je een bepaalde app binnen handbereik houden? Gebruik de actieknop van de Pro-toestellen! Wat die precies doet, stel je helemaal zelf in. Open de camera direct met de actieknop, zodat je nooit meer een perfect fotomoment mist. Via de Opdrachten-app heb je veel meer opties om te koppelen aan de actieknop, zo is het zelfs mogelijk je slimme verlichting uit te schakelen.

iPhone 15-serie met korting oplopend tot 564 euro

Tijdens de Vodafone Runners zijn de iPhone 15, 15 Pro en 15 Pro Max extra voordelig. Kies je voor het instapmodel, dan profiteer je van korting tot 486 euro. De telefoon haal je in huis met korting tot 269 euro in combinatie met een Red-abonnement. Als je liever voor de iPhone 15 Pro kiest, loopt je korting op tot 564 euro en tot 516 euro als de 15 Pro Max jouw nieuwe iPhone wordt.

Heb je op je adres internet van Ziggo, dan hebben we nog meer goed nieuws. Je hebt recht op klantenkorting. In combinatie met het Red-abonnement is dat 5 euro per maand.

Bestel ook je Apple Watch bij Vodafone

Bij Vodafone zit je niet alleen goed voor een excellente verbinding en voordelige smartphones: je kunt je uitrusting ook compleet maken met een Apple Watch. Ontdek hoeveel stappen je per dag zet of meet precies hoeveel calorieën je verbrandt. Belangrijke oproepen en berichten zie je direct op je pols binnenkomen.

De Apple Watch SE is de budgetvriendelijke optie en kies je als je hem voornamelijk gaat gebruiken voor het ontvangen van berichten en om zo nu en dan een sportsessie mee bij te houden. Daarnaast is er de Apple Watch Series 9, de meest recente uitvoering. Ben je een fanatieke sporter of ben je veel buiten te vinden? Dan is er de robuuste Apple Watch Ultra 2 met de meest uitgebreide opties, waarmee je alle sport- en gezondheidsfuncties kunt bijhouden.

In combinatie met Vodafone OneNumber laat je zelfs je iPhone thuis als je een wandeling gaat maken of tijdens het sporten. De Watch wordt gekoppeld aan je mobiele nummer, waardoor het niet meer nodig is om een wifi-verbinding te hebben met je iPhone. Je maakt gewoon gebruik van dezelfde databundel.

Nog een iPhone met voordeel

Niet alleen de nieuwste iPhones zijn bij Vodafone tijdens de Runners extra voordelig, je krijgt ook korting op een model dat we al langer kennen. Ideaal als je liever wat minder uitgeeft aan je nieuwe smartphone. De iPhone 13 is al een aantal jaar oud, maar kan met gemak nog eens jaren mee. Je haalt hem gedurende de Vodafone Runners tot wel 482 euro voordeel in huis.

Geen internet van Ziggo, maar ben je wel jonger dan 28 jaar? Dan is er voor jou Vodafone Young: tot je dertigste verjaardag krijg je tot 7,50 euro korting per maand!

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu