iPhone 15 (Pro) nu extra voordelig tijdens Vodafone Runners (ADV)

26 februari 2024, 14:00
3 min leestijd
iPhone 15 (Pro) nu extra voordelig tijdens Vodafone Runners (ADV)

Gesponsord door:

De Vodafone Runners zijn er weer en dat betekent extra voordeel op verschillende populaire toestellen. Zo haal je nu de iPhone 15 en 15 Pro met hoge korting in huis. We vertellen je alles over de toestellen en de aanbieding.

Bespaar op de iPhone 15 (Pro) bij Vodafone

Een uitstekende camera en de krachtigste hardware: dat is de iPhone 15 (Pro). Terwijl de iPhone 14 nog een notch had, is die bij de nieuwste reeks helemaal verdwenen. Hij is vervangen door het Dynamic Island. Op zoek naar het állerbeste van Apple, dan moet je bij de Pro-toestellen zijn.

Tijdens de Vodafone Runners haal je zowel de iPhone 15 als de 15 Pro met voordeel in huis. Zo bespaar je tot 456 euro op de iPhone 15 Pro en zelfs tot 274 euro op de iPhone 15 Pro. De acties gelden van 26 februari tot en met 1 april 2024.

Alles over de iPhone 15 en 15 Pro

De iPhone 15 is de instapper van de reeks, maar dat wil niet zeggen dat hij niet krachtig is. Hij beschikt namelijk over de A16 Bionic-chip, die ook in de iPhone 14 Pro (Max) werd gebruikt. Die is razendsnel en zorgt ervoor dat elke taak soepel uitgevoerd wordt. Zoals gezegd is hij uitgerust met het nieuwe Dynamic Island, die zich aanpast aan de apps die je gebruikt. Heb je bijvoorbeeld een timer gezet, dan telt die bovenin je scherm af. Ook Spotify laat hier zien welk nummer je momenteel luistert.

Verder is de camera verbeterd: de hele iPhone 15-serie maakt nu foto’s met de 48 megapixel-hoofdcamera. Daarnaast is er nog een ultragroothoeklens en natuurlijk een camera voor de nodige selfies. Ook in de software zijn er verbeteringen doorgevoerd. Zo wordt het portreteffect automatisch toegepast zodra er een persoon of huisdier in je frame staat of pas je het effect op een later moment pas toe.

De iPhone 15 Pro heeft nog een extra camera, waarmee je onderwerpen tot drie keer toe dichterbij haalt zonder dat de kwaliteit van je foto achteruitgaat. Ook is hij krachtiger door de A17 Pro-processor en hij heeft de actieknop. Wat die doet, bepaal je helemaal zelf. Dankzij de Opdrachten-app zijn de mogelijkheden eindeloos.

Haal de iPhone 15 (Pro) voordelig in huis

Om de iPhone 15 (Pro) met voordeel in huis te halen tijdens de Runners, sluit je een nieuw Vodafone-abonnement af. Is de iPhone 15 jouw keuze, dan loopt de besparing op tot 486 euro op het toestel met 512GB opslagruimte. Dat bestaat uit 269 euro korting op het toestel, tot 3 euro korting per maand op het Red-abonnement en 7,50 euro per maand klantenkorting (180 euro in totaal). Bovendien betaal je geen aansluitkosten van 25 euro. Heb je liever de iPhone 15 Pro, dan loopt de korting op tot 456 euro.

iPhone 15

Vodafone heeft een ruime keuze aan abonnementen, waaronder de populaire Red-bundels. Daarin heb je de keuze uit drie varianten. Het Red-abonnement geeft je 20GB aan data of kies voor Red Unlimited en je kan onbeperkt internetten. Ga je voor Red Together, dan krijg je 50GB aan data om te delen binnen je gezin.

Voordelen van Vodafone

Met een abonnement van Vodafone profiteer je van een netwerk waar je op kunt rekenen. Je wilt natuurlijk altijd bereikbaar zijn! Bij ieder Red-abonnement maak je standaard gebruik van 5G-snelheden.

Daarbij is er nog meer voordeel als je klant van Ziggo bent. Ontvang tot 7,50 euro korting per maand, dubbel zoveel GB’s in je databundel en meer! Heb je geen Ziggo, maar ben je wel 28 jaar of jonger? Dan profiteer je alsnog van de 7,50 euro korting per maand.

Nog veel meer voordeel op andere iPhones

Van 26 februari tot en met 1 april ontvang je dus hoge korting op de iPhone 15 (Pro). Maar wat als de iPhone 15 (Pro) niet het toestel is dat bij je past? Dan heeft Vodafone gelukkig nog vele andere Runners aanbiedingen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu