Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

iPhone 15 Pro Max fors in prijs gedaald: zo haal je hem goedkoop

22 mei 2024, 11:54
4 min leestijd
iPhone 15 Pro Max fors in prijs gedaald: zo haal je hem goedkoop

Het nieuwste paradepaardje van Apple is de iPhone 15 Pro Max. Wil jij deze krachtpatser in huis halen? Dit is waar je de iPhone 15 Pro Max het goedkoopst krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over de iPhone 15 Pro Max

iphone 15 pro

De 15 Pro Max is de krachtigste iPhone van dit moment. Dat komt door zijn gloednieuwe A17 Pro-chip. Die is ontworpen met zware games in het achterhoofd en is daardoor razendsnel.

In vergelijking met de iPhone 14 Pro Max zijn er ook een aantal aanpassingen gedaan aan het design. De hoeken zijn wat ronder geworden, en de behuizing is nu van het sterkere titanium. Het geluid zet je niet meer uit door de daarvoor bestemde schakel om te zetten. Die knop is vervangen voor de actieknop. Wat deze precies doet, stel je zelf in. Niet alle apps werken er direct mee, maar via de Opdrachten-app zijn er toch eindeloze mogelijkheden.

Voor het eerst zit er – naast het formaat – verschil tussen de iPhone 15 Pro en 15 Pro Max. Dat verschil is te vinden in het camerasysteem. Het Pro-model beschikt over een zogenaamd tetraprisma. Daarmee zoom je tot 5 keer optisch in zonder kwaliteitsverlies, terwijl de iPhone 15 Pro het moet doen met 3 keer.

Verder laad je de iPhone 15 Pro Max nu op met een usb-c-kabeltje. Je koopt de iPhone in het naturel titanium, wit, zwart of blauw voor een adviesprijs van 1479 euro. Inmiddels haal je hem in huis voor wat minder. Bij Galaxus kost de iPhone 15 Pro Max in wit 1262,69 euro.

De beste iPhone 15 Pro Max-aanbiedingen bij de providers – bespaar 87 euro

Door je nieuwe iPhone te bestellen bij één van de providers, bespaar je vaak flink op de toestelprijs. Deze prijs is niet afhankelijk van de bundel die je kiest. Heb je genoeg aan een kleine bundel, dan is het aan te raden voor deze optie te gaan.

Momenteel ben je het goedkoopste uit door bij KPN je iPhone te bestellen. Je bespaart er namelijk 86,69 euro op de toestelkosten, waardoor hij 1176 euro kost.

Heb je liever Vodafone, dan kost hij je 1200 euro. Bij Odido kost de iPhone 15 Pro Max momenteel 1225 euro. Waar je ook je nieuwe iPhone bestelt, je krijgt altijd drie maanden Apple TV+ en zes maanden Apple Music cadeau bij je bestelling.

De beste iPhone 15 Pro Max-aanbiedingen bij webshops – bespaar tot 303 euro

Wil jij altijd bereikbaar zijn en heb je het liefste een zo groot mogelijke bundel? Dan is het verstandig om je nieuwe iPhone 15 Pro Max aan te schaffen via een webshop in combinatie met een abonnement. Hier geldt namelijk wél dat je meer voordeel ontvangt op de toestelkosten, naarmate je een grotere bundel neemt.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max met Vodafone bij GSMweb – bespaar tot 303 euro

Kies je voor een abonnement van Vodafone bij je iPhone 15 Pro Max, dan bespaar je tot 302,69 euro. Voor het toestel betaal je nog 960 euro bij GSMweb. Ben je ook klant van Ziggo, dan krijg je meer voordeel. Dat betekent namelijk dubbele data en tot 7,50 euro korting per maand.

iPhone 15 Pro max met Odido bij Belsimpel – bespaar tot 195 euro

Kies je voor Odido, dan betaal je voor de iPhone 15 Pro Max een bedrag van 1068 euro: een besparing van 194,69 euro ten opzichte van de losprijs. Hiervoor moet je bij Belsimpel zijn. Heb je al meerdere abonnementen van Odido lopen op je adres? Dan ontvang je nog eens tot 10 euro korting per maand dankzij klantvoordeel én 2GB gratis data per maand.

iPhone 15 Pro Max met KPN bij Belsimpel – bespaar tot 183 euro

In combinatie met een abonnement van KPN bespaar je tot 182,69 euro op de iPhone 15 Pro Max bij Belsimpel. Je betaalt 1080 euro voor het toestel. Profiteer van nog meer voordeel als je al klant bent van de provider. Dat kan namelijk oplopen tot nog eens 7,50 euro per maand op je abonnement én 5 euro korting per maand op diensten zoals Netflix, Spotify en meer.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu