iPhone 15 Pro met abonnement: tijdelijk extra goedkoop

21 mei 2024, 13:00
2 min leestijd
iPhone 15 Pro met abonnement: tijdelijk extra goedkoop

Is jouw abonnement bijna verlopen? Goed nieuws! Bij Mobiel.nl zijn de Slimme keuze-weken van start gegaan. Je profiteer daardoor van hoge kortingen op diverse toestellen en accessoires. Zo is ook de nieuwe iPhone 15 Pro tijdelijk extra goedkoop.

Lees verder na de advertentie.

Slimme keuze-weken bij Mobiel.nl

De slimme keuze-weken zijn van start gegaan bij Mobiel.nl! Van dinsdag 21 mei tot en met zondag 2 juni profiteer je van hoge kortingen op diverse toestellen, oordopjes en sim only abonnementen.

Is je toestel toe aan vervanging of loopt jouw abonnement bijna af? Goed nieuws! De iPhone 15 Pro is tijdelijk extra goedkoop. iPhoned laat je zien hoe je deze deal scoort. Wees er wel snel bij, want tijdens de Slimme keuze-weken geldt: OP = OP.

iPhone 15 Pro: tot 300 euro toestelkorting

iphone 15 pro

Combineer je jouw nieuwe iPhone 15 Pro met een Vodafone-abonnement? Dan loopt jouw voordeel al snel op. Bij een tweejarig abonnement ontvang je tot 300 euro korting op de losse toestelprijs. Het maakt daarbij niet uit hoe groot jouw abonnement is.

Zo heb je al een nieuwe iPhone 15 Pro in handen voor 876 euro, wanneer je een nieuw abonnement vanaf 3 GB en 150 belminuten of sms’jes afsluit. Handig wanneer je geen grootverbruiker bent wat betreft data en belminuten!

De korting is geldig op alle kleuren van de iPhone 15 Pro. Daarnaast betaal je nu geen aansluitkosten ter waarde van 25 euro op jouw eerste factuur. In het bezit van Ziggo internet? Dan ontvang je nog eens dubbel zoveel extra data, tot 2,50 euro korting per maand en een gratis extra TV-pakket.

Over de iPhone 15 Pro

Verbeteringen

De iPhone 15 Pro is voorzien van een aantal nieuwe functies. Zo heeft het toestel een actieknop gekregen, die je misschien al kent van de Apple Watch Ultra. Het handige aan deze actieknop is dat je zelf kan instellen waar je hem voor gebruikt.

Verder is de smartphone nu beter bestand tegen krassen en een stuk lichter dankzij de titanium behuizing. Aan de binnenkant zijn meer verbeteringen te vinden, het toestel is namelijk voorzien van de nieuwe A17 Pro-chip.

iPhone 15 pro

De camera

Ook de camera is op een aantal punten verbeterd, waaronder op de nachtmodus. De lenzen vangen meer licht, waardoor foto’s gedetailleerder zijn in een donkere omgeving. Daarnaast schiet je nu ook portretfoto’s wanneer de nachtmodus is ingeschakeld. Verder is de iPhone 15 Pro voorzien van een 48-megapixelcamera, de groothoek- en de zoomlens beschikken over 12 megapixel.

Kleur en opslagcapaciteit

Het toestel is leverbaar met een opslagcapacitiet van 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1 TB. Verder heb je de keuze uit diverse kleuren: blauw titanium, zwart titanium, naturel titanium en tot slot wit titanium.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu