Alleen vandaag: 350 euro korting op de iPhone 15

24 april 2024, 10:43
2 min leestijd
Alleen vandaag: 350 euro korting op de iPhone 15

Bij Belsimpel profiteer je tijdens de Koninklijke deals van hoge kortingen op jouw nieuwe iPhone. Alleen vandaag profiteer je van 350 euro korting op de nieuwe iPhone 15. iPhoned laat zien hoe je deze deal in huis haalt.

Lees verder na de advertentie.

Koninklijke korting op de iPhone 15

Bij Belsimpel profiteer je alleen deze week van hoge kortingen tijdens de Koninklijke deals. Daarbij ontvang je een flinke korting op diverse toestellen en accessoires.

Vandaag hebben ze een hele scherpe deal: bij aanschaf van de iPhone 15 in combinatie met een Odido-abonnement ontvang je maar liefst 350 euro korting op jouw nieuwe toestel. Dit geldt voor zowel de grote als de kleinere abonnementen.

De deal werkt als volgt: bij aanschaf van een Odido-abonnement bij Belsimpel ontvang je 350 euro korting op de losse toestelprijs. Normaal geldt de regel dat je de hoogst mogelijke korting met een abonnement met onbeperkt data, bellen en sms’en ontvangt. Voor de iPhone 15 betaal je dan in totaal nog 458 euro.

Ben je geen intensieve gebruiker als het gaat om data, belminuten en sms’jes? Ook dan kun je nog steeds profiteren van dezelfde korting op dit toestel. Dit betekent dat je voor een kleiner abonnement ook een gloednieuwe iPhone 15 krijgt met een toestelkorting van 350 euro, het toestel kost dan wel 594 euro. Het abonnement bevat dan 2 GB aan data en 120 belminuten of sms’jes.

Over de iPhone 15

Op de iPhone 15 zien we veel functies die voorheen alleen beschikbaar waren op de Pro-modellen van de iPhone 14-serie. Zo is er bijvoorbeeld het Dynamic Island in plaats van de notch, en de foto’s worden nu gemaakt met een 48 megapixel-camera, terwijl voorgaande modellen het nog met 12 megapixels moesten doen.

iPhone 15

In de camera-app zijn ook een aantal leuke nieuwe functies toegevoegd. Zo wordt automatisch de portretmodus toegepast wanneer de camera detecteert dat er een persoon of een huisdier in het frame is. Dit maakt het gemakkelijk om het effect later toe te voegen of de focus naar een ander punt te verplaatsen.

Om al het bovenstaande soepel te laten verlopen, heeft Apple besloten om dezelfde chip te gebruiken die we ook kennen van de iPhone 14 Pro: de A16 Bionic. Er zijn echter een aantal aanpassingen gedaan, waardoor de iPhone 15 extreem krachtig is en in staat is om elke taak aan te kunnen.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu