Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

iPhone 15 (Plus) en 15 Pro (Max) nu te koop in Nederland: dit zijn de beste deals

Sanne Rosendaal
22 september 2023, 8:00
2 min leestijd
iPhone 15 (Plus) en 15 Pro (Max) nu te koop in Nederland: dit zijn de beste deals

Het is eindelijk zover: vanaf vandaag zijn de iPhone 15 (Plus) en de iPhone 15 Pro (Max) officieel te verkrijgen in Nederland. Je kon ze sinds vorige week al bestellen en nu liggen de toestellen dan eindelijk écht in de winkel.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 15 officieel te koop in Nederland

Op 12 september kondigde Apple tijdens hun event de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en 15 Pro Max aan. Vorige week vrijdag, op 15 september stonden we met zijn allen in de digitale rij om de toestellen te bestellen. Vanaf vandaag zijn de iPhone 15 (Plus) en de iPhone 15 Pro (Max) daadwerkelijk te koop in Nederland.

Is je nieuwe iPhone al besteld? Dan is de kans groot dat hij vandaag bij je door de brievenbus geschoven wordt. Of dat ook écht het geval is, is afhankelijk van welke iPhone je gekozen hebt. Zoveel mensen willen een iPhone 15 Pro, dat de levering waarschijnlijk wat langer op zich laat wachten.

iPhone 15

Koopadvies in het kort

Ben je er nog niet helemaal uit voor welke iPhone 15 je gaat en heb je daarom nog geen bestelling geplaatst? Wij geven je nog een klein overzicht om je te helpen. De iPhone 15-serie bestaat uit vier modellen: twee goedkopere en twee uitgebreidere toestellen. Dit zijn de modellen op een rijtje:

Ook de instapmodellen hebben een fijne upgrade gekregen ten opzichte van de iPhone 14 (Plus). De camera maakt nu foto’s met 48 megapixel in plaats van 12 megapixel én de notch is verdwenen. Het Dynamic Island dat we al kenden van de iPhone 14 Pro maakt zijn opwachting. De iPhone 15 Pro (Max) heeft een compleet nieuwe feature: de actieknop. Wat die knop precies doet zodra je hem ingedrukt houdt, bepaal je zelf.

Heb je je keuze gemaakt? Kijk dan eens naar de webshops waar je terecht kunt voor de iPhone 15 in Nederland. Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt:

Apple iPhone 15 prijzen vergelijken

Apple iPhone 15 Plus prijzen vergelijken

Apple iPhone 15 Pro prijzen vergelijken

Apple iPhone 15 Pro Max prijzen vergelijken

Meer over de nieuwe iPhones

Op iPhoned gaan we de komende dagen natuurlijk uitgebreid aan de slag met alle nieuwe iPhones. Houd de website daarom goed in de gaten voor onze reviews. Wil je zeker weten dat je niets mist, schrijf je dan vooral in voor onze nieuwsbrief!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu