iPhone 14 is goedkoper dan ooit: hier vind je de beste aanbieding!

Redactie
18 augustus 2023, 14:55
3 min leestijd
iPhone 14 is goedkoper dan ooit: hier vind je de beste aanbieding!

Is je iPhone toe aan een upgrade of wil je gewoon een nieuwe? Dan hebben we goed nieuws! De iPhone 14 is namelijk goedkoper dan ooit. iPhoned heeft de beste iPhone 14-aanbiedingen voor je opgezocht.

Lees verder na de advertentie.

Over de iPhone 14

De iPhone 14 is voorzien van een 6,1 inch oled-scherm, A15 Bionic-chip en een 12-megapixel dual camera. Dankzij de verbeterde TrueDepth-camera maak je nog scherpere foto’s en video’s. Film je regelmatig video’s op jouw iPhone?

Met de nieuwe ‘Actiemodus’ heb je nóg betere beeldstabilisatie. Deze nieuwe en verbeterde specs zorgen ervoor dat de iPhone 14 hét perfecte instapmodel is als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone.

Met een volle batterij gaat de iPhone 14 tot wel 20 uur mee. Daardoor kijk je ook onderweg naar al je favoriete films en series.

Bij de aanschaf van het toestel heb je de keuze uit zes verschillende kleuren: wit, geel, rood, lichtblauw, middernacht en lila. De iPhone 14 is leverbaar met een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB of 512GB. Het toestel schaf je op dit moment het goedkoopste aan via Phonemarket. Je betaalt dan 849 euro voor het losse toestel. Daarmee bespaar je 170 euro op de adviesprijs.

De beste iPhone 14-aanbiedingen bij providers – tot 105 euro goedkoper

Combineer je jouw nieuwe iPhone 14 liever met een abonnement? Dat kan natuurlijk ook! Wanneer je het toestel bestelt bij een provider kun je flink wat besparen op de toestelprijs. Zo haal je nu de iPhone 14 bij KPN en Vodafone in huis met 105 euro voordeel, de losse toestelprijs is dan 744 euro.

De totale toestelkosten blijven bij providers altijd hetzelfde, deze zijn namelijk niet afhankelijk van de grootte van het abonnement. Het maakt daarbij dus niet uit of je een bundel neemt van 1GB of kiest voor unlimited data.

Schaf je het toestel aan via Odido (voorheen bekend als T-Mobile) dan bespaar je op de toestelprijs 21 euro. Het losse toestel kost dan 768 euro. Ook leuk: bij alle providers ontvang je nu 6 maanden gratis Apple Music en 3 maanden Apple TV+ cadeau.

De beste iPhone 14-aanbiedingen bij webshops – bespaar tot 321 euro

Schaf je jouw nieuwe iPhone liever aan via een webshop zoals Belsimpel, Mobiel.nl of GSMweb? Ook dat kan ook! Dit is voornamelijk interessant wanneer je een grootverbruiker bent qua mobiele data en belminuten. Hoe groter de bundel, des te minder je namelijk hoeft te betalen voor jouw nieuwe iPhone 14.

iphone 14 geel

iPhone 14 met Vodafone-abonnement bij GSMweb – bespaar tot 321 euro

Ben je op zoek naar een abonnement van Vodafone? Dan bespaar je tot 321 euro op je nieuwe iPhone 14 wanneer je deze bestelt bij GSMweb. Je betaalt dan voor het losse toestel 528 euro. Heb je ook digitale tv van Ziggo, dan krijg je ook nog dubbele data en extra korting.

iPhone 14 met KPN-abonnement bij Belsimpel – bespaar tot 297 euro

Kies je voor een KPN-abonnement bij Belsimpel, dan bespaar je tot 297 euro. Je betaalt dan voor het toestel 552 euro. Ook in het bezit van internet thuis van KPN? Dan ontvang je nog eens 7,50 euro korting op je abonnement en 5 euro korting op het entertainmentpakket.

iPhone 14 met Odido-abonnement bij GSMweb – bespaar tot 201 euro

Combineer je de iPhone 14 met een Odido-abonnement bij GSMweb, dan bespaar je 201 euro. Voor het toestel betaal je los dan 648 euro. Heb je daarnaast meerdere mobiele abonnementen van Odido thuis? Dan ontvang je ook nog eens tot 12.50 euro korting per maand.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu