De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhone 13 flink in prijs gedaald: hier is het toestel het goedkoopst!

Redactie
13 april 2023, 14:42
4 min leestijd
iPhone 13 flink in prijs gedaald: hier is het toestel het goedkoopst!

Is je abonnement bijna verlopen en ben je op zoek naar een nieuw toestel? Dan hebben we goed nieuws! Momenteel is de iPhone 13 behoorlijk in prijs gedaald. iPhoned heeft daarom voor jou de beste iPhone 13-aanbiedingen uitgezocht.

Lees verder na de advertentie.

De iPhone 13 blijft een prachtige smartphone. Hij heeft een 6,1 inch Super Retina Display met een verkleinde notch. Dankzij de nieuwe energiezuinige A15 Bionic-chip gaat de batterij gemiddeld 2,5 uur langer mee ten opzichte van de iPhone 12.

Verder is het toestel voorzien van een ultragroothoeklens en een frontcamera met Face ID voor het ontgrendelen van je iPhone. Naast ondersteuning voor 5G is er ook de optie om je iPhone draadloos op te laden aan de hand van bijvoorbeeld een MagSafe oplader.

iphone 13

Het toestel is leverbaar in vijf verschillende kleuren, namelijk: blauw, rood, roze, zilver, zwart en sinds afgelopen jaar ook groen. Je hebt daarbij de keuze uit een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB of 512GB. De iPhone wordt standaard geleverd met een werkgeheugen van 4GB.

Bij de lancering van de iPhone 13 was de adviesprijs van de 128GB variant 909 euro. Inmiddels zijn de prijzen flink gedaald waardoor je momenteel bij Belsimpel al een nieuwe iPhone 13 koopt voor 774 euro. Dat is een besparing van maar liefst 132 euro!

De beste iPhone 13-aanbiedingen bij providers – tot  78 euro goedkoper

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het toestel te bestellen bij een provider. Daarmee kun je flink besparen op de toestelprijs. Zo haal je de iPhone 13 bij KPN en Vodafone al in huis met 78 euro voordeel, de losse toestelprijs is dan 696 euro. Bij Tele2 bespaar je 54 euro en betaal je 720 euro voor het losse toestel. En bij T-Mobile en Ben bespaar je 6 euro en betaal je 768 euro voor het toestel. Ook leuk: bij alle providers ontvang je nu zes maanden gratis Apple Music en 3 maanden Apple TV+ cadeau. 

De totale toestelkosten blijven bij providers altijd hetzelfde, deze zijn namelijk niet afhankelijk van de grootte van het abonnement. Het maakt daarbij dus niet uit of je een bundel neemt van 1GB of kiest voor unlimited data.

De beste iPhone 13-aanbiedingen bij webshops – bespaar tot 258 euro

Schaf je jouw nieuwe iPhone liever aan via een webshop zoals Belsimpel, Mobiel.nl of GSMweb? Dan kan dat natuurlijk ook! Het is voornamelijk interessant wanneer je een grootverbruiker bent qua mobiele data en belminuten. Hier geldt namelijk hoe groter de bundel, des te minder je gaat betalen voor je nieuwe iPhone 13.

iPhone 13 met Vodafone-abonnement bij Mobiel.nl – bespaar tot 258 euro

Ben je op zoek naar een abonnement van Vodafone? Dan bespaar je tot 258 euro op je nieuwe iPhone 13 wanneer je deze bestelt bij Mobiel.nl. Je betaalt dan voor het losse toestel 516 euro. Heb je ook digitale tv van Ziggo, dan krijg je ook nog dubbele data en extra korting.

iPhone 13 met KPN-abonnement bij Belsimpel – bespaar tot 246 euro

Kies je voor een KPN-abonnement bij Belsimpel, dan bespaar je tot 246 euro. Je betaalt dan voor het toestel 528 euro. Ook in het bezit van internet thuis van KPN? Dan ontvang je nog eens 7,50 euro korting op je abonnement en 5 euro korting op het entertainmentpakket.

iphone 13

iPhone 13 met Tele2-abonnement bij GSMweb – bespaar tot 126 euro

Bij de aanschaf van de iPhone 13 in combinatie met een Tele2-abonnement bij GSMweb bespaar je 126 euro. Los betaal je dan 648 euro voor het toestel. Heb je ook al een Tele2-abonnement of T-Mobile thuis? Dan ontvang je nog eens 5 euro extra korting per maand op internet voor thuis.

iPhone 13 met T-Mobile-abonnement bij Belsimpel – bespaar tot 124 euro

Combineer je de iPhone 13 met een T-Mobile abonnement bij Belsimpel, dan bespaar je 124 euro. Voor het toestel betaal je los dan 650 euro. Heb je daarnaast meerdere mobiele abonnementen van T-Mobile of T-Mobile thuis? Dan ontvang je ook nog eens 2,50 euro korting per maand (en 2GB extra data).

iPhone 13 met Ben-abonnement bij Belsimpel – bespaar tot 71 euro

Met klantvoordeel van Ben ontvang je 1GB extra en 5 euro korting op internet voor T-Mobile thuis. Wanneer je de iPhone 13 bestelt in combinatie met een Ben abonnement bij Belsimpel, dan bespaar je tot 71 euro. Voor het toestel betaal je los dan 703 euro.

Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu