De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

iPhone 13 in prijs gedaald: hier ben je het goedkoopst uit!

Redactie
6 september 2023, 10:23
4 min leestijd
iPhone 13 in prijs gedaald: hier ben je het goedkoopst uit!

Is je abonnement bijna verlopen en ben je op zoek naar een nieuw toestel? Dan hebben we goed nieuws! Momenteel is de iPhone 13 behoorlijk in prijs gedaald. iPhoned heeft daarom voor jou de beste iPhone 13-aanbiedingen uitgezocht.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 13: toestel wéér in prijs gedaald

De iPhone 13 blijft een prachtige smartphone. Hij heeft een 6,1 inch Super Retina Display met een verkleinde notch. Dankzij de nieuwe energiezuinige A15 Bionic-chip gaat de batterij gemiddeld 2,5 uur langer mee ten opzichte van de iPhone 12.

Verder is het toestel voorzien van een ultragroothoeklens en een frontcamera met Face ID voor het ontgrendelen van je iPhone. Naast ondersteuning voor 5G is er ook de optie om je iPhone draadloos op te laden aan de hand van bijvoorbeeld een MagSafe-oplader.

Het toestel is leverbaar in vijf verschillende kleuren, namelijk: blauw, rood, roze, zilver, zwart en sinds afgelopen jaar ook groen. Je hebt daarbij de keuze uit een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB of 512GB. De iPhone wordt standaard geleverd met een werkgeheugen van 4GB.

Bij de lancering van de iPhone 13 was de adviesprijs van de 128GB variant 909 euro. Inmiddels zijn de prijzen flink gedaald waardoor je momenteel bij Phonemarket al een nieuwe iPhone 13 koopt voor 755 euro. Dat is een besparing van maar liefst 154 euro!

De beste iPhone 13-aanbiedingen bij providers – tot  59 euro goedkoper

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het toestel te bestellen bij een provider. Daarmee kun je flink besparen op de toestelprijs. Zo haal je de iPhone 13 bij KPN, Vodafone en hollandsnieuwe in huis met 59 euro voordeel, de losse toestelprijs is dan 696 euro. Heb je liever Odido, dan bespaar je 35 euro met een abonnement. Het toestel is daar 720 euro.

Ben heeft het toestel op dit moment niet voordeliger in combinatie met abonnement. Daar betaal je nu meer voor het toestel in combinatie met een abonnement dan bij de aanschaf van een losse iPhone 13. Alle providers geven je zes maanden gratis Apple Music en 3 maanden Apple TV+ cadeau. 

De totale toestelkosten blijven bij providers altijd hetzelfde, deze zijn namelijk niet afhankelijk van de grootte van het abonnement. Het maakt daarbij dus niet uit of je een bundel neemt van 1GB of kiest voor unlimited data.

De beste iPhone 13-aanbiedingen bij webshops – bespaar tot 251 euro

Schaf je jouw nieuwe iPhone liever aan via een webshop zoals Belsimpel, Mobiel.nl of GSMweb? Dan kan dat natuurlijk ook! Het is voornamelijk interessant wanneer je een grootverbruiker bent qua mobiele data en belminuten. Hier geldt namelijk hoe groter de bundel, des te minder je gaat betalen voor je nieuwe iPhone 13.

iPhone 13 met KPN-abonnement bij GSMweb – bespaar tot 251 euro

Kies je voor een KPN-abonnement bij GSMweb, dan bespaar je tot 251 euro. Je betaalt dan voor het toestel 504 euro. Ook in het bezit van internet thuis van KPN? Dan ontvang je nog eens 7,50 euro korting op je abonnement en 5 euro korting op het entertainmentpakket.

iPhone zonder knoppen

iPhone 13 met Vodafone-abonnement bij Mobiel.nl – bespaar tot 203 euro

Ben je op zoek naar een abonnement van Vodafone? Dan bespaar je tot 203 euro op je nieuwe iPhone 13 wanneer je deze bestelt bij Mobiel.nl. Je betaalt dan voor het losse toestel 552 euro. Heb je ook digitale tv van Ziggo, dan krijg je ook nog dubbele data en extra korting.

iPhone 13 met Odido-abonnement bij GSMweb – bespaar tot 167 euro

Combineer je de iPhone 13 met een Odido-abonnement (beter bekend als T-Mobile) bij GSMweb, dan bespaar je 167 euro. Voor het toestel betaal je los dan 588 euro. Heb je daarnaast meerdere mobiele abonnementen van Odido thuis? Dan ontvang je ook nog eens 2,50 euro korting per maand (en 2GB extra data).

iPhone 13 met Ben-abonnement bij Belsimpel – bespaar tot 117 euro

Met klantvoordeel van Ben ontvang je 1GB extra en 5 euro korting op internet voor Odido thuis. Wanneer je de iPhone 13 bestelt in combinatie met een Ben-abonnement bij Belsimpel, dan bespaar je tot 117 euro. Voor het toestel betaal je los dan 638 euro.

iPhone 13 met hollandsnieuwe-abonnement bij Mobiel.nl – bespaar tot 83 euro

Schaf je jouw nieuwe iPhone 13 bij Mobiel.nl aan in combinatie met een hollandsnieuwe-abonnement? Dan bespaar je maar liefst 83 euro op de losse toestelprijs. Maak je daarnaast gebruik van klantvoordeel dan ontvang je ook nog eens dubbel zoveel data en een gratis Ziggo tv-pakket.

Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu