Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

De nieuwe 10,5-inch iPad Pro is nu te koop in Nederland

14 juni 2017, 15:07
1 min leestijd
De nieuwe 10,5-inch iPad Pro is nu te koop in Nederland

De nieuwe iPad Pro die Apple tijdens WWDC onthulde, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. We hebben hier een aantal deals voor je verzameld.

Lees verder na de advertentie.

iPad Pro 10.5 in Nederland te koop

Vanaf vandaag kun je een Apple Store binnenlopen om de nieuwste iPad in huis te halen. De tablet is uiteraard ook in de online Apple Store verkrijgbaar en bij verschillende Nederlandse winkelketens. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met partijen waar de tablets vanaf nu te bestellen zijn.

ipad pro 10.5 in Nederland

Apple vernieuwt de iPad Pro-lijn met twee nieuwe modellen. Het 12,9-inch model krijgt een update met een betere chip, terwijl de 10,5-inch een compleet nieuw iPad-formaat is. Deze vervangt mogelijk de 9,7-inch tablet. Apple heeft het scherm verbeterd, zodat deze nog soepeler en vloeiender reageert. De prestaties gaan er ook op vooruit.

Een investering in de toekomst

Wat pas echt het grote verschil gaat maken, is iOS 11. Deze update (die dit najaar verschijnt) geeft de iPad een compleet nieuw gezicht. Zo krijgt de tablet een Mac-achtig dock voor apps en kun je met Drag & Drop gemakkelijk kopiëren en plakken. Als je vandaag een nieuwe iPad Pro koopt, is dat dus vooral een investering in de toekomst.

Lees ook: iOS 11 preview: nieuwste update maakt vooral iPad functioneler

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu