iBood Hunt: iPhone XS, iPads en meer tijdelijk extra goedkoop

4 maart 2020, 12:05
2 min leestijd
iBood Hunt: iPhone XS, iPads en meer tijdelijk extra goedkoop

Tijdens de iBood Hunt van maart 2020 kun je profiteren van een hoop kortingen op Apple-producten. De Hunt eindigt op 5 maart, maar er zijn ook aanbiedingen die op de homepage voorbij vliegen en maar één minuut online staan. Wees er dus snel bij!

iBood Hunt maart 2020: dit zijn de Apple-deals

De dagdeal die je niet mis wil lopen is de Apple iPhone XS met 512 GB voor 839,95 euro. Je bespaart met deze deal ruim 600 euro op dit toptoestel. Let op: Deze iBood Hunt-aanbieding staat dus alleen vandaag online!

Bekijk alle aanbiedingen →

Bestel de Apple iPhone XS →

iPhone XS review

iBood Flash Sales t/m 5 maart

Als je vandaag weinig tijd hebt om te shoppen, dan zijn er gelukkig ook nog een hele hoop andere deals die t/m 5 maart te vinden zijn bij iBood. Denk hierbij aan televisies, speakers, gereedschap, laptops, keukenapparatuur en ga zo maar door. De verkoop gaat echter wel vlot, en op is op! Wij hebben de beste Apple-deals alvast voor jullie op een rijtje gezet:

Apple 13.3” MacBook Air →

Apple iMac 21,5” →

Apple iPad (2019) 128 GB →

iPhone-hoesjes

Naast het aanbod van Apple-producten, zijn er ook flinke kortingen op hoesjes voor verschillende iPhones. Bekijk hieronder de aanbiedingen voor iPhone-hoesjes!

iPhone 6/7/8/X/Xs Covers →

iPhone XR Covers →

iPhone Xs Max Covers →

Wat is een iBood Box?

Als je bekend bent met de iBood Hunt, heb je misschien ook gehoord van de iBood Box. Dit is een verrassingspakket dat je tijdens de Hunt meerdere malen voorbij ziet komen. De waarde van dit pakket ligt altijd hoger dan de prijs die je ervoor betaalt, en is daarom ook enorm gewild. Per bezoeker kun je maar één iBood Box bestellen. Als je er toch meer weet te bemachtigen, worden deze dubbele bestellingen achteraf geannuleerd.

Bang dat je een iBood Box misloopt? Als je snel moet handelen om een Box te bemachtigen, wil je niet te lang bezig zijn met het betaalproces. Met de functie Één-klik-betalen rond jij je bestelling binnen 5 seconden af.

Na installatie kun je Één-klik-betalen gemakkelijk gebruiken met Paypal of creditcard. Naar iBood.com →

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu