iBood Hunt 2019: de beste Apple-deals op een rijtje

Dilara Isik
12 november 2019, 12:33
2 min leestijd
iBood Hunt 2019: de beste Apple-deals op een rijtje

De iBood Hunt is weer van start gegaan, wat betekent dat er weer een aantal hele goede aanbiedingen te vinden zijn. Dit zijn de beste Apple-deals van 12 november.

iBood Hunt 2019

Er staan ons dure maanden te wachten, maar gelukkig zijn er in de aanloop van de feestdagen ook veel aanbiedingen te vinden. Zo is er Singles Day en Black Friday, maar is vandaag ook de iBood Hunt van start gegaan.

iPad mini 2019 review

Op deze website worden in korte tijd hele goede deals aangeboden, voor niet langer dan één minuut. Je moet er dus snel bij zijn, ook omdat het aanbod beperkt is: op is op, dus ook als een product uitverkocht is, vis je achter het net.

Langer actief via de app

Via de app blijven deals echter vier minuten langer actief. Het is daarom aan te raden om via de iBood-app naar de beste deals te zoeken. Ook zijn er een aantal deals op iBood die de hele dag actief blijven. Neem dus snel een kijkje in de app, want wie weet zit er net dat ene bij wat je allang wilde hebben, of wat je iemand cadeau wil doen.

De beste Apple-dagdeals

De iBood Hunt is de perfecte manier om goedkoop mooie sinterklaas- of kerstcadeaus te scoren. Behalve huishoudelijke spullen, sportkleding en andere electronica zijn er ook een aantal goede aanbiedingen voor Apple-producten. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we de beste dagdeals van 12 november voor je op een rijtje gezet. Houd er dus rekening mee dat het aanbod beperkt is: op is op.

Ook zijn er nog twee interessante deals voor de Google Home Mini en de Google Home:

De iBood Hunt duurt tot en met 13 november. Op deze pagina zullen we de beste Apple-dagdeals dagelijks updaten in deze periode. Benieuwd naar nog meer goede deals? Klik hieronder!

Alle iBood Hunt-deals

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu