Het vernieuwde HBO Max: dit is er veranderd

Jane van Brakel
11 juni 2024, 16:00
1 min leestijd
Het vernieuwde HBO Max: dit is er veranderd

Ben je geabonneerd op HBO Max? Dan is er goed nieuws! De HBO Max-app heeft een update gekregen. iPhoned laat zien wat er nieuw is.

Lees verder na de advertentie.

Netflix uitgekeken en nu?

Heb je de hele catalogus van Netflix doorgespit en ben je op zoek naar een nieuwe show of film? Dan is HBO Max zeker de moeite waard om eens op te kijken! Deze streamingsdienst heeft een breed aanbod aan films en series, waardoor je de komende tijd zeker weer vooruit kunt met streamen.

Dit is er vernieuwd

Nieuw aanbod

Twijfel je nog om abonnee te worden? Goed nieuws! De HBO Max-app is sinds vandaag (dinsdag 11 juni) vernieuwd. Naast een uitgebreide selectie van series en films van onder andere HBO, Cartoon Network en Warner Bros., hebben gebruikers nu ook toegang tot de content van Discovery+, inclusief populaire tv-kanalen zoals Discovery, TLC en ID.

HBO Max nieuw

Bekende programma’s van Discovery+, zoals Ghost Adventures, Gold Rush en Hunting Atlantis, zijn nu ook beschikbaar op HBO Max. Ben je fan van reality-tv? Ook dan heeft HBO Max genoeg te bieden! Van Sister Wives tot Say Yes to the Dress en nog veel meer, er is voor elk wat wils.

Nieuwe abonnementen

Bij het oude HBO Max was er slechts één abonnementskeuze: Standaard. Vanaf vandaag is dit echter veranderd, aangezien HBO Max nu drie verschillende abonnementen heeft geïntroduceerd. Het goedkoopste abonnement bevat nu ook reclame. Hieronder hebben we een overzicht van alle abonnementen op een rij gezet:

  • Basic abonnement: 5,99 euro per maand, stream op 2 apparaten tegelijk, Full HD-videokwaliteit, met reclame;
  • Standaard abonnement: 9,99 euro per maand, stream op 2 apparaten tegelijk, Full HD-videokwaliteit, 30 downloads;
  • Premium abonnement: 13,99 euro per maand, stream op 4 apparaten tegelijk, 4K UHD-videokwaliteit, 100 downloads.

HBO Max: Stream films en tv

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via App Store

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu