De 5 beste Google Nest, eufy en tado-deals voor je tuin (ADV)

8 april 2024, 14:00
4 min leestijd
De 5 beste Google Nest, eufy en tado-deals voor je tuin (ADV)

Gesponsord door:

Is werken in de tuin niet jouw grootste hobby? Dan is dit hét moment om je tuin slim te maken, want tink heeft toffe aanbiedingen voor je geselecteerd. We zetten de vijf beste Google Nest, eufy en tado-deals voor je tuin op een rij.

Maak je tuin slim bij tink

Bij tink ben je aan het juiste adres om je huis slimmer te maken. Heb je binnenshuis de intelligentie al naar een hoger niveau getild, dan kun je ook buiten aan de slag. Laat een robotmaaier je gras kort houden of vergeet nooit meer je planten te besproeien met een slim bewateringssysteem.

Dit is het ideale moment om je tuin te voorzien van slimme apparaten, want bij tink profiteer je van tot wel 50 procent korting op smart home producten voor je tuin. Onder andere Google Nest, eufy, Eve en tado scoor je voordelig bij de smart home expert. De acties zijn geldig tot en met 15 april, dus wacht niet te lang!

1. Google Nest Doorbell met Hub (Gen. 2) – van 299,98 euro, voor 249,95 euro

Google nest doorbell met hub

Hang een slimme deurbel bij je voordeur en je ziet altijd wat er zich bij je voordeur afspeelt, zelfs als je niet thuis bent. Je hangt de Google Nest Doorbell overal op, want hij werkt op een accu. Zodra er iemand in beeld komt, ontvang je een melding op je iPhone. Ben je niet thuis, dan praat je alsnog met diegene die voor je deur staat. Pakketjes mislopen is er daardoor niet meer bij.

Je koopt de Google Nest Doorbell nu in een bundel met de Google Nest Hub (gen. 2), waarmee je al je slimme apparaten eenvoudig vanaf één plek bedient. Tijdelijk kosten ze samen geen 299,98 euro, maar 249,95 euro.

2. eufy Video Doorbell 2K (batterij) met HomeBase 2 én gratis Google Nest Hub – van 298,99 euro, voor 199 euro

Met een slimme deurbel mis je niet alleen geen pakketjes meer, je bent ook beter beschermd tegen inbraak. Loopt er iemand in je voortuin, dan krijg je direct een melding op je telefoon. De kwaliteit van het beeld is bovendien uitstekend. De meeste deurbellen leveren HD-resolutie, maar de eufy Video Doorbell gaat een stapje verder met 2K.

Hij wordt geleverd met HomeBase 2 én je ontvangt een gratis Google Nest Hub. In plaats van 298,99 euro betaal je tot en met 15 april slechts 199 euro voor dit pakket.

3. Eve Aqua slimme waterregelaar 2-pack – van 299,90 euro, voor 239,95 euro

Eve Aqua maakt het bewateren van je planten een fluitje van een cent. Met een druk op de knop of via een spraakgestuurde opdracht voor Siri zorg je voor water voor je plantjes. Maar, het kan zelfs nog gemakkelijker. Stel schema’s in en het slimme apparaat geeft je planten geheel automatisch water. Een 2-pack van Eve Aqua kost je normaal gezien 299,90 euro, maar kost nu 239,95 euro.

4. Worx Landroid M700 Robotmaaier met Garage – van 1158 euro, voor 779,95 euro

Heb jij ook zo een gruwelijk hekel aan het gras maaien? De Worx Landroid M700 Robotmaaier neemt je dat werk uit handen. Hij is ideaal voor kleine tot middelgrote tuinen tot ongeveer 700 vierkante meter. Via de app stel je in wanneer je wilt dat hij voor je aan de slag gaat. Regent het? Dat weet hij precies en dan maait hij niet.

Bij de Worx Landroid M700 Robotmaaier wordt ook de garage geleverd waarin hij beschermd wordt tegen weer en wind, maar ook opgeladen wordt. Momenteel scoor je hem met 378,05 euro korting en betaal je 779,95 euro voor de slimme robotmaaier bij tink.

5. Husqvarna Automower 305 Robotmaaier met Garage – van 1648 euro, voor 1315 euro

Heb jij wat heuveltjes in je tuin? Dan is de Husqvarna Automower 305 het overwegen waard. Hij kan namelijk hellingen van 40 procent aan. Verder houdt hij rekening met het weer en rijdt hij niet te vaak over dezelfde paden door je tuin. Zo wordt slijtage aan je gazon verminderd.

Bovendien zorgt de vorstbeveiliging ervoor dat de robotmaaier niet aan de slag gaat als het vriest. Voor de Husqvarna Automower 305 inclusief garage betaal je nu geen 1648 euro, maar 1315 euro.

Bonus: tado° Slimme Thermostaat Starter Kit V3+ met Bridge en 6-pack radiatorknoppen – van 669,98 euro, voor 439,95 euro

Vind je het nog net te fris en zit je nog niet te trappelen naar buiten te gaan? Binnenshuis houd je het lekker warm met de slimme thermostaat Starter Kit V3+ van tado°. Daarmee kom je altijd thuis in een warme woning en bespaar je ook nog eens geld.

Met de Starter Kit V3+ maak je zes radiatoren in je huis slim voor 439,95 euro. Heb je er meer nodig? Dan is ook een bundel met acht Radiatorknoppen verkrijgbaar voor 589,95 euro.

Nog veel meer smart home-aanbiedingen bij tink

Zit hierboven niets voor je tussen? Bij tink zijn nog veel meer smart home-aanbiedingen te vinden. Ook merken zoals Ring, Bosch en Netatmo haal je tot en met 15 april extra voordelig in huis. Bekijk ze allemaal via de knop hieronder!

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu