AirPods Pro 2 nu veel goedkoper: hier bestel je ze

29 februari 2024, 17:00
2 min leestijd
AirPods Pro 2 nu veel goedkoper: hier bestel je ze

Ben je nog op zoek naar nieuwe oortjes? De AirPods Pro 2 zijn nu veel goedkoper, waardoor je veel minder geld neerlegt voor Apple’s duurste oortjes. Hier krijg je ze!

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe functies AirPods Pro 2

Apple bracht de AirPods Pro 2 vorig jaar opnieuw uit, waarbij vooral de oplaadcase een verbetering kreeg. Bij de vernieuwde versie van de AirPods heeft de case namelijk een usb-c-poort. Daardoor heb je nog maar één kabel nodig voor je AirPods, iPhone, iPad en Mac(Book). Voor de nieuwe oplaadcase leg je normaal een behoorlijk bedrag neer, maar de AirPods Pro 2 zijn nu veel goedkoper.

De AirPods Pro 2 zijn op nog een aantal punten sterk verbeterd, zo kunnen de oortjes tot wel twee keer zoveel geluid wegfilteren in vergelijking met de eerste generatie AirPods Pro. Daarnaast kun je de AirPods Pro 2 op een nieuwe manier bedienen. Je regelt het geluid nu met touchbesturing, hiermee pas je het volume aan door over het steeltje te vegen. Ben je van plan om de oortjes te kopen? Bekijk dan hier waar je de AirPods Pro 2 goedkoper krijgt!

airpods pro 2

Hier bestel je de AirPods Pro 2

De AirPods Pro 2 zijn normaal aan de prijzige kant, maar zijn nu goedkoper dan ooit te bestellen bij een aantal winkels. Apple verkoopt de AirPods Pro 2 voor maar liefst 299 euro, maar bij verschillende aanbieders krijg je de oortjes nu voor veel minder geld. Ben je nog op zoek naar nieuwe oortjes? Dan is dit dus hét moment om ze te bestellen! Bekijk de beste deals hier:

Bij alle goedkopere aanbiedingen gaat het om de uitvoering van de AirPods Pro 2 met een usb-c-aansluiting. Zo weet je zeker dat je nog jaren vooruit kunt met de oortjes, want het is niet de verwachting dat Apple binnenkort nieuwe AirPods Pro uitbrengt. Wel komen er nog geregeld nieuwe functie naar de oortjes, zo introduceerde Apple met iOS 17 gespreksdetectie, de adaptieve luistermodus en gepersonaliseerd volume.

AirPods Pro 2 specificaties

Korting gemist?

Het is goed mogelijk dat Apple met iOS 18 nog meer nieuwe functies naar de oortjes brengt. Met de AirPods Pro 2 weet je zeker dat je de komende jaren alle nieuwe functies krijgt. Zijn de AirPods Pro 2 niet meer goedkoper te krijgen op dit moment, of zijn de aanbiedingen voorbij? Bekijk dan de beste prijzen van de oortjes in onze prijsvergelijker, zodat je de laagste prijs van dit moment ziet!

Apple AirPods Pro 2 deals

Los toestel Refurbished

Apple AirPods Pro 2

€ 233,95

1 dag

Bekijk bij Mobiel.nl
Mobiel.nl

Apple AirPods Pro 2

€ 234,95

1 dag

Bekijk bij Amazon
Amazon

Apple AirPods Pro 2

€ 234,95

1 dag

Bekijk bij Belsimpel
Belsimpel
Vergelijk alle Apple AirPods Pro 2 prijzen
Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu