Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #12 2024)

21 maart 2024, 16:23
2 min leestijd
Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #12 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je het beste kunt kopen en waar die het goedkoopst is. Dit is de beste iPhone-aanbieding van de week!

Lees verder na de advertentie.

Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #12 2024)

We geven je wekelijks de beste iPhone-aanbieding, zodat je meteen weet welke smartphone van Apple je op dit moment moet kopen. We vertellen je daarbij precies om welke iPhone het gaat en waar je hem het goedkoopst kunt scoren!

iphone 14

De beste iPhone-aanbieding van deze week is de iPhone 14 (128 GB) met een Vodafone unlimited-abonnement. Je betaalt dan voor het losse toestel 419 euro. De iPhone 14 kost bij Apple 869 euro. Hiermee bespaar je dus 450 euro.

Verder zijn er geen aansluitkosten t.w.v. 25 euro en ontvang je 6 maanden Apple Music en 3 maanden Apple TV Plus. In het voorbeeld hebben we de zwarte iPhone 14 gepakt, maar elke kleur heeft dezelfde prijs. Met één uitzondering: de gele iPhone 14 is heel iets duurder en kost 420 euro.

Is de deal al weg? Dat is jammer, maar geen nood. Check dan hieronder onze iPhone 14-vergelijker voor de beste prijzen.

Apple iPhone 14 deals

Abonnement Los toestel Refurbished

Apple iPhone 14

400 min of 400 sms

12000MB (4G)

2 jaar

€ 33,00 p/m

Eenmalig toestel € 0,00

Gemiddeld p/m: € 33,21

Bekijk bij Simyo
Simyo
Vergelijk alle Apple iPhone 14 abonnementen
iPhone 14

Beste verhouding kwaliteit en prijs

Bij het bepalen van de goedkoopste iPhone van deze week hebben we gekeken naar de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs. Er bestaan oudere iPhones die nog wat goedkoper zijn, maar je wilt natuurlijk een iPhone die nog jaren mee kan gaan. Daarom laten we dit ook meetellen in onze beoordeling. Deze week is de iPhone 14 de goedkoopste iPhone van de week.

De iPhone 14 in het kort

De iPhone 14 heeft dit jaar een opvolger gekregen, maar de iPhone uit 2023 is nog steeds een uitstekend toestel. Apple geeft deze iPhone nog jaren updates en de processor is nog steeds zeer snel. Daarnaast gaat de batterij van de iPhone 14 ongeveer even lang mee als die van de nieuwe iPhone 15.

Foto’s maak je met de 12 megapixel dual-camera die ook in slechtere lichtomstandigheden scherpe plaatjes kan leveren. Daarnaast is de autofocus van de selfiecamera verbeterd.

Twijfel je nog? Lees dan nog even onze iPhone 14 (Plus)-review door.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu