De goedkoopste iPhone 15 van deze week (iPhone-deal #18 2024)

2 mei 2024, 14:51
2 min leestijd
De goedkoopste iPhone 15 van deze week (iPhone-deal #18 2024)

Elke week kijken we welke iPhone je hebt beste kunt kopen. Deze week is de iPhone 15 het goedkoopste. Hier vind je de beste deal!

Lees verder na de advertentie.

De goedkoopste Apple smartphone van de week: iPhone 15

Deze week is de iPhone 15 met een onbeperkt abonnement van Odido bij Mobiel.nl het goedkoopst. De iPhone 15 kost dan nog maar 573 euro in plaats van 819 euro. Dat is een korting van 246 euro. Het maakt daarbij niet uit welke kleur iPhone 15 je neemt.

Hoe groter het abonnement dat je kiest bij bovenstaande aanbieding, hoe goedkoper de iPhone 15. Je krijgt er gratis de aansluitkosten ter waarde van 25 euro bij. Ook krijg je 3 maanden gratis Apple TV+ en 6 maanden Apple Music. Maak je daarnaast gebruik van klantvoordeel dan ontvang je ook nog tot 7,50 euro extra korting per maand.

iPhone 15

Let op! De bovenstaande actie loopt nog tot 5 mei. Is de deal al weg? Dan niet getreurd! In onze iPhone 15-vergelijker vind je altijd de beste prijzen. De goedkoopste iPhone 15 zonder abonnement kost momenteel: € 795,-.

Dit is de iPhone 15

De iPhone 15 is de recentste smartphone van Apple, uitgebracht in 2023. Het toestel heeft een A16 Bionic chip, hierdoor is de iPhone 15 razendsnel en kun je probleemloos elke app draaien.

iphone 15

De camera’s (nu 48 megapixel) hebben ook een upgrade gekregen, met verbeterde sensoren voor betere foto’s bij weinig licht. Bovendien is het met de iPhone 15 mogelijk om 2x optisch in en uit te zoomen. Dat is net genoeg voor betere portretfoto’s of als je net wat verder weg moet staan.

iPhone 15 in het kort:

  • Dynamic Island is nu ook te vinden op de reguliere iPhone 15 (Plus)
  • Verbeterde 48-megapixelcamera
  • Draait op de A16 Bionic-chip
  • Nieuwe kleuren: blauw, roze en geel
  • Langere batterijduur
  • Voorzien van usb-c-poort

Wil je meer weten over de iPhone 15? Check dan ook onze iPhone 15-review en tweede indruk over de iPhone 15!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu