Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #17 2024)

25 april 2024, 14:11
2 min leestijd
Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #17 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je het beste kunt kopen en waar die het goedkoopst is. Dit is de beste iPhone-aanbieding van de week!

Lees verder na de advertentie.

Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #17 2024)

We geven je elke week de beste iPhone-aanbieding, zodat je meteen weet welke smartphone van Apple je op dit moment moet kopen. We vertellen je daarbij precies om welke iPhone het gaat en waar je hem het goedkoopst kunt scoren!

iPhone 14

Voor deze week is de iPhone 14 (128 GB) in combinatie met een onbeperkt Vodafone-abonnement bij Belsimpel de goedkoopste iPhone. Het toestel kost nu namelijk 446 euro. Dat betekent dat je 423 euro korting krijgt op de oorspronkelijke adviesprijs (869 euro). De aanbieding is alleen geldig voor de zwarte iPhone 14.

Bij deze aanbieding geldt: hoe groter het abonnement, des te goedkoper het toestel. Als extra krijg je ook nog drie maanden gratis Apple TV+ en zes maanden gratis Apple Music. Maak je gebruik van klantvoordeel, dan krijg je ook nog tot 7,50 euro korting per maand.

goedkope iPhone

Is de deal al weg of afgelopen? Geen probleem! Hieronder hebben we in onze iPhone 13 vergelijker de beste prijzen voor je bij elkaar staan. En wil je de iPhone 14 nog wat goedkoper hebben? Dan vind je hier ook de prijzen voor een refurbished toestel.

Apple iPhone 14 deals

Abonnement Los toestel Refurbished

Apple iPhone 14

128 GB

5G

€ 670,00

3 dagen

Bekijk bij bol.com plaza
bol.com plaza
Vergelijk alle Apple iPhone 14 prijzen

Beste verhouding kwaliteit en prijs

Bij het bepalen van de goedkoopste iPhone van deze week hebben we gekeken naar de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs. Er bestaan oudere iPhones die nog wat goedkoper zijn, maar je wilt natuurlijk een iPhone die nog jaren mee kan gaan. Daarom laten we dit ook meetellen in onze beoordeling. Deze week is de iPhone 14 de goedkoopste iPhone van de week.

lidar

iPhone 14 in het kort

De iPhone 14 heeft net als zijn voorganger een dubbele camera achterop. Het is dezelfde camera van de iPhone 13 Pro (met een diafragma van f/1.5). Hierdoor maak je betere foto’s onder slechte lichtomstandigheden dan met de iPhone 13. Je moet het wel doen zonder de 48 megapixel van de iPhone 15.

In tegenstelling tot de Pro-modellen heeft de iPhone 14 nog steeds de A15 Bionic chip. Daar zitten nu wel vijf gpu-kernen uit, die zaten eerder alleen in de 13 Pro (Max). De iPhone 14 profiteert ook van een RAM-uitbreiding van 4 naar 6 GB.

Verder heeft de iPhone 14:

  • 6,1 inch Super Retina display (zonder Dynamic Island);
  • Crashdetectie;
  • SOS-noodmelding via satelliet;
  • Langere batterijduur (dan iPhone 13);

Meer weten: iPhone 14 (Plus) review: niks mis mee, maar spannend is anders

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu