Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #16 2024)

18 april 2024, 13:23
2 min leestijd
Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #16 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je het beste kunt kopen en waar die het goedkoopst is. Dit is de beste iPhone-aanbieding van de week!

Lees verder na de advertentie.

Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #16 2024)

We geven je elke week de beste iPhone-aanbieding, zodat je meteen weet welke smartphone van Apple je op dit moment moet kopen. We vertellen je daarbij precies om welke iPhone het gaat en waar je hem het goedkoopst kunt scoren!

Apple iPhone 13

Voor deze week is de iPhone 13 (128 GB) in combinatie met een Ben-abonnement de goedkoopste iPhone. Het toestel kost nu namelijk 489 euro. Dat betekent dat je 420 euro korting krijgt op de oorspronkelijke adviesprijs (909 euro). Op dit moment is de aanbieding geldig voor elke kleur van de iPhone 13.

Bovendien heb je nu gratis aansluitkosten ter waarde van 20 euro. En maak je gebruik van klantvoordeel? Dan krijg je tot 5 GB data extra per maand. Ook nog handig om te weten is dat bij een groter abonnement het toestel nóg iets goedkoper wordt.

Apple iPhone 13

Even opletten: de prijzen veranderen heel vaak en het kan zijn dat een andere kleur soms net iets goedkoper is. Kijk daarom voor de zekerheid ook altijd even bij de andere versies hoeveel je moet betalen.

Is de deal al weg of afgelopen? Geen probleem! Hieronder hebben we in onze iPhone 13 vergelijker de beste prijzen voor je bij elkaar staan. En wil je de iPhone 13 nog wat goedkoper hebben? Dan vind je hier ook de prijzen voor een refurbished toestel.

Apple iPhone 13 deals

Abonnement Los toestel Refurbished

Apple iPhone 13

128 GB

5G

€ 582,83

3 dagen

Bekijk bij Galaxus
Galaxus
Vergelijk alle Apple iPhone 13 prijzen

Beste verhouding kwaliteit en prijs

Bij het bepalen van de goedkoopste iPhone van deze week hebben we gekeken naar de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs. Er bestaan oudere iPhones die nog wat goedkoper zijn, maar je wilt natuurlijk een iPhone die nog jaren mee kan gaan. Daarom laten we dit ook meetellen in onze beoordeling. Deze week is de iPhone 13 de goedkoopste iPhone van de week.

iPhone 13

iPhone 13 in het kort

De iPhone 13 heeft een dubbele camera achterop. De ultragroothoeklens is iets verbeterd in vergelijking met de iPhone 12 en beide sensoren hebben een resolutie van 12 megapixel. De camera van de iPhone 13 is in 2024 nog steeds prima. Hij mist jammer genoeg wel de 48 megapixel van de iPhone 15, maar daar merk je in de praktijk niet zo heel veel van.

In de iPhone 13 zit een A15 Bionic en volgens Apple is deze 50 procent sneller dan de A14 (die in de iPhone 12) zit. De iPhone 15 heeft een A16-chip, dus de chip van de iPhone 13 doet niet veel onder die van Apple’s recentste iPhone.

Verder heeft de iPhone 13:

  • 6,1 inch Super Retina display, met kleinere notch;
  • Vijf kleuren: blauw, rood, roze, zilver, zwart en sinds 2022 ook in het groen;
  • Opslag beschikbaar: 128, 256 en 512GB;
  • 5G ondersteuning en langere accuduur (dan iPhone 12);

Meer weten: iPhone 13 review – subtiele verbeteringen, met nog steeds één ergernis

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu