Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #14 2024)

4 april 2024, 12:03
2 min leestijd
Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #14 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je het beste kunt kopen en waar die het goedkoopst is. Dit is de beste iPhone-aanbieding van de week!

Lees verder na de advertentie.

Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #14 2024)

We geven je elke week de beste iPhone-aanbieding, zodat je meteen weet welke smartphone van Apple je op dit moment moet kopen. We vertellen je daarbij precies om welke iPhone het gaat en waar je hem het goedkoopst kunt scoren!

iphone 13 mini review

Ben je op zoek naar een kleine iPhone? Dan is de beste iPhone-aanbieding van deze week je op het lijf geschreven. De roze iPhone 13 mini (128 GB) is deze week de goedkoopste iPhone. Het toestel kost nu namelijk 707 euro. Dat betekent dat je 102 euro korting krijgt op de adviesprijs (809 euro).

Even opletten: de prijzen veranderen heel vaak en het kan zijn dat een andere kleur soms net iets goedkoper is. Kijk daarom ook altijd even bij de andere versies hoeveel je moet betalen.

Is de deal al weg of afgelopen? Geen probleem! Hieronder hebben we in onze iPhone 13 mini-vergelijker de beste prijzen voor je bij elkaar staan. En wil je de iPhone 13 mini nog wat goedkoper hebben? Dan vind je hier ook de prijzen voor een refurbished toestel.

Apple iPhone 13 mini deals

Abonnement Los toestel Refurbished

Apple iPhone 13 mini

200 min of 200 sms

2000MB (5G)

2 jaar

€ 32,50 p/m

Eenmalig toestel € 91,00

Gemiddeld p/m: € 36,49

Bekijk bij Mobiel.nl
Ben
Vergelijk alle Apple iPhone 13 mini abonnementen

Beste verhouding kwaliteit en prijs

Bij het bepalen van de goedkoopste iPhone van deze week hebben we gekeken naar de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs. Er zijn natuurlijk oudere iPhones die goedkoper zijn, maar je wilt natuurlijk een iPhone die nog jaren mee kan gaan. Daarom laten we dit ook meetellen in onze beoordeling. Dat maakt de iPhone 13 mini deze week de goedkoopste iPhone. En dat is extra leuk als je op zoek bent naar een kleine iPhone!

Dit is de iPhone 13 mini

De iPhone 13 mini is de meeste recente kleine iPhone mét Face ID die Apple heeft uitgebracht. De iPhone 14 en iPhone 15 hebben beide geen mini-versie beschikbaar.

De iPhone 13 mini heeft een 5,4 inch-scherm van oled. De maximale helderheid is 1200 nits. Dat is helder genoeg om het scherm ook af te kunnen lezen in feller zonlicht.

iphone 13 mini review

De iPhone 13 mini heeft net als de 12 mini een dubbele camera achterop. De ultragroothoeklens is iets verbeterd en beide sensoren hebben een resolutie van 12 megapixel. De camera van de iPhone 13 mini is nu nog steeds prima. Hij mist de 48 megapixel van de huidige iPhones, maar daar merk je niet heel veel van.

In de iPhone 13 mini zit een A15 Bionic en volgens Apple is deze 50 procent sneller dan de A14 (die in de iPhone 12) zit. De iPhone 15 heeft een A16-chip, dus de chip van de iPhone 13 mini doet niet veel onder die van Apple’s recentere iPhones.

Lees meer: iPhone 13 mini review – mini maar niet minder

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu