Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #13 2024)

28 maart 2024, 14:21
2 min leestijd
Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #13 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je het beste kunt kopen en waar die het goedkoopst is. Dit is de beste iPhone-aanbieding van de week!

Lees verder na de advertentie.

Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #13 2024)

We geven je elke week de beste iPhone-aanbieding, zodat je meteen weet welke smartphone van Apple je op dit moment moet kopen. We vertellen je daarbij precies om welke iPhone het gaat en waar je hem het goedkoopst kunt scoren!

iPhone 15 Plus

De beste iPhone-aanbieding van deze week is de gele iPhone 15 Plus (128 GB) met een KPN-abonnement. Je betaalt dan voor het losse toestel 744 euro. Dat betekent dat je in totaal 375 euro korting krijgt op de adviesprijs (1119 euro).

Even opletten: de prijzen veranderen heel vaak en het kan zijn dat een andere kleur soms net iets goedkoper is. Kijk daarom ook altijd even bij de andere kleuren hoeveel je moet betalen.

Is de deal al weg of afgelopen? Geen probleem! Hieronder hebben we in onze iPhone 15 Plus-vergelijker de beste prijzen voor je bij elkaar staan.

Apple iPhone 15 Plus deals

Abonnement Los toestel Refurbished

Apple iPhone 15 Plus

200 min of 200 sms

2000MB (5G)

2 jaar

€ 32,50 p/m

Eenmalig toestel € 295,00

Gemiddeld p/m: € 45,00

Bekijk bij Belsimpel
Ben
Vergelijk alle Apple iPhone 15 Plus abonnementen

Beste verhouding kwaliteit en prijs

Bij het bepalen van de goedkoopste iPhone van deze week hebben we gekeken naar de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs. Er zijn natuurlijk oudere iPhones die goedkoper zijn, maar je wilt een iPhone die nog jaren mee kan gaan. Daarom laten we dit ook meetellen in onze beoordeling. Dat maakt de iPhone 15 Plus deze week de goedkoopste iPhone.

iphone 15

Dit is de iPhone 15 Plus

Maar welke functies heeft de iPhone 15 Plus eigenlijk? De iPhone 15 Plus net zo groot als de iPhone 15 Pro Max en heeft het Dynamic Island boven aan het scherm dat voor het eerst op de iPhone 14 Pro (Max) werd geïntroduceerd.

Dit Dynamic Island kan van vorm veranderen wanneer je bijvoorbeeld opgebeld wordt. Het balkje wordt dan met een vloeiende animatie groter en je ziet dan in dit balkje wie jou belt. Ook zaken als notificaties en het gebruik van Face ID worden met het Dynamic Island van toffe animaties voorzien.

Daarnaast heeft de camera een flinke update gekregen met een 48 megapixelsensor en 2x zoom. Verder is de batterijduur beter en beschikt de iPhone 15 Plus over een A16-chip.

De iPhone 15 Plus is er een aantal toffe kleuren (blauw, roze, zwart, groen en geel). En niet niet geheel onbelangrijk: de iPhone 15 Plus heeft geen lightning-poort meer, maar een usb-c-poort.

Lees meer: iPhone 15 (Plus) review – nu heb je écht geen Pro meer nodig

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu