Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #11 2024)

14 maart 2024, 16:44
2 min leestijd
Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #11 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je het beste kunt kopen en waar die het goedkoopst is. Dit is de beste iPhone-aanbieding van de week!

Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #11 2024)

We geven je wekelijks de beste iPhone-aanbieding, zodat je meteen weet welke smartphone van Apple je op dit moment moet kopen. We vertellen je daarbij precies om welke iPhone het gaat en waar je hem het goedkoopst kunt scoren!

iphone 15

De beste iPhone-aanbieding van deze week is de iPhone 15 (128 GB) met een Odido-abonnement bij Belsimpel (met onbeperkt internet en bellen). Je betaalt dan voor het losse toestel 492 euro, dit is 24 keer 20,50 euro per maand. Dat betekent dat je in totaal 477 euro korting krijgt op de adviesprijs (969 euro).

In deze aanbieding hebben we als voorbeeld de zwarte iPhone 15 gekozen, maar je kunt ook een andere kleur kiezen. Daarbij blijft de prijs die je moet betalen voor het toestel gelijk. Behalve voor de gele iPhone 15, daar zijn de totale kosten van het toestel wél wat hoger.

Is de deal al weg? Dat is jammer, maar geen nood. Check dan hieronder onze iPhone 15-vergelijker voor de beste prijzen.

Apple iPhone 15 deals

Abonnement Los toestel Refurbished

Apple iPhone 15

5000 min of 5000 sms óf

5000MB (4G)

2 jaar

€ 32,00 p/m

Eenmalig toestel € 163,00

Gemiddeld p/m: € 39,00

Bekijk bij Belsimpel
Hollandsnieuwe
Vergelijk alle Apple iPhone 15 abonnementen

Beste verhouding kwaliteit en prijs

Bij het bepalen van de goedkoopste iPhone van deze week hebben we gekeken naar de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs. Er bestaan oudere iPhones die nog wat goedkoper zijn, maar je wilt natuurlijk een iPhone die nog jaren mee kan gaan. Daarom laten we dit ook meetellen in onze beoordeling. Deze week is de iPhone 15 de goedkoopste iPhone van de week.

iPhone 15 in het kort

Maar welke features heeft de iPhone 15? Allereerst is de notch verdwenen. In plaats daarvan pronkt de iPhone 15 met een Dynamic Island, een kleine zwarte balk die van vorm kan veranderen. Deze notch zag je al eerder op de iPhone 14 Pro (Max).

iPhone 15 usb-c

Verder heeft de camera een flinke upgrade gekregen met een 48 megapixelsensor en 2x zoom. Je krijgt dus scherpere en gedetailleerdere foto’s dan ooit. Een andere leuke toevoeging is dat alle toestellen nu usb-c ondersteunen. Dus geen gedoe meer met verschillende kabels en adapters.

De batterijduur is ook nog iets verbeterd. Dankzij de krachtige A16-chip kun je nu langer genieten van je iPhone 15 zonder je zorgen te maken over opladen. Met een adapter van 20 W of meer kun je de iPhone 15 binnen ongeveer een half uur voor de helft opladen.

Meer weten: iPhone 15 (Plus) review: nu heb je écht geen Pro meer nodig

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu