Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #10 2024)

7 maart 2024, 16:30
2 min leestijd
Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #10 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je het beste kunt kopen en waar die het goedkoopst is. Dit is de beste iPhone-aanbieding van de week!

Lees verder na de advertentie.

Goedkoopste iPhone van de week (iPhone-deal #10 2024)

We geven je elke week de beste iPhone-aanbieding, zodat je meteen weet welke smartphone van Apple je op dit moment moet kopen. We vertellen je daarbij precies om welke iPhone het gaat en waar je hem het goedkoopst kunt scoren!

iPhone 15 Plus

De beste iPhone-aanbieding van deze week is de zwarte iPhone 15 Plus (128 GB) met een Vodafone-abonnement. Je betaalt dan voor het losse toestel 792 euro (dit is 24 keer 33 euro per maand). Dat betekent dat je in totaal 327 euro korting krijgt op de adviesprijs (1119 euro).

Is de deal al weg? Dat is jammer, maar niet getreurd. Check dan hieronder onze iPhone 15 Plus-vergelijker voor de beste prijzen.

Apple iPhone 15 Plus prijzen vergelijken

Met abonnement

€ 48,50 p/m

Bekijk abonnementen

Los nieuw

€ 924,95

Bekijk prijzen

Beste verhouding kwaliteit en prijs

Bij het bepalen van de goedkoopste iPhone van deze week hebben we gekeken naar de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs. Er bestaan oudere iPhones die nog wat goedkoper zijn, maar je wilt natuurlijk een iPhone die nog jaren mee kan gaan. Daarom laten we dit ook meetellen in onze beoordeling. Daarom is deze week de iPhone 15 Plus de goedkoopste iPhone van de week.

Dit is de iPhone 15 Plus

Maar welke functies heeft de iPhone 15 Plus eigenlijk? De iPhone 15 Plus heeft geen notch meer, maar heeft een Dynamic Island dat voor het eerst op de iPhone 14 Pro (Max) werd geïntroduceerd. Daarnaast heeft de camera een flinke update gekregen met een 48 megapixelsensor en 2x zoom. De batterijduur is beter en hij beschikt over een A16-chip. Verder komt hij in een paar toffe kleuren en hebben alle toestellen nu usb-c.

Meer weten? Lees dan: dit is waarom de iPhone 15 Plus nu wél een goede deal is.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu