De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Sonos Black Friday aanbiedingen voor: One, Arc en Beam (ADV)

Redactie
18 november 2022, 7:00
5 min leestijd
Sonos Black Friday aanbiedingen voor: One, Arc en Beam (ADV)

Gesponsord door:

tink

Haal nu met de Black Friday-aanbiedingen van tink met hoge korting speakers van Sonos in huis. Check deze pagina voor de acties!

Black Friday bij tink: bespaar 750 euro

De Sonos Black Friday-aanbiedingen van tink zijn bekend! De speakers van het bedrijf zijn niet vaak in de aanbieding, maar met deze bundels ben je voordeliger uit en in één keer klaar. De Black Friday-campagne van tink loopt tot en met 28 november, dus wees er snel bij! De actie loopt namelijk zo lang de voorraad strekt, OP=OP. Hieronder bekijk je alle Black Friday-deals van tink:

Sonos One SL-aanbiedingen

1. Sonos One SL stereo set – bespaar 103 euro

De Sonos One SL stereo set bestaat uit twee compacte speakers die zorgen voor een geweldige muziekervaring. De speakers zijn draadloos én vochtbestendig, dus je kan ze overal in huis plaatsen – zelfs in de badkamer. De set is nu van €398 afgeprijsd naar slechts €294,95.

2. Sonos One SL stereo set + Sonos Sub Gen. 3 – bespaar 348 euro

Voeg aan deze twee speakers de Sonos Sub Gen. 3 – Wifi Subwoofer toe en je hebt de perfecte setting voor een thuisconcert. Deze combinatie van drie speakers is nu in de aanbieding van €1.247 voor €899.

3. Sonos One SL Beam 5.0 set – bespaar 218 euro

Wil je een volwaardig surround-systeem thuis? Dan ga je toch voor de Sonos One SL Beam 5.0 entertainment set? Deze set bestaat uit twee Sonos One SL Wifi Speakers mét de Sonos Beam Gen 2 Slimme Soundbar. Deze set kost normaal €897, maar is nu te krijgen voor €679.

4. Sonos One SL Beam Sub Mini 5.1 Home cinema set – bespaar 247 euro

Tink raadt aan om aan deze Sonos One SL Beam 5.0 Entertainment Set uit te breiden met de Sonos Sub Mini – Subwoofer. Deze verdiept je geluid met nog meer bass. Deze hele set is afgeprijsd van €1.396 naar nog maar €1.129,95.

5. Sonos One SL Arc 5.0 set – bespaar 398 euro

Voor de volledige thuisbioscoopervaring ga je voor de Sonos One SL Arc 5.0 set. Ook deze set bestaat uit twee Sonos One SL Wifi Speakers, maar nu gecombineerd met de Sonos Arc.

De soundbar heeft een heldere bass die zowel naar boven als beneden wordt gericht, waar het echte bioscoopgevoel mee wordt geëvenaard. Op deze set krijg je een flinke korting: normaal betaal je €1.397 nu nog maar €999!

Sonos Arc-aanbiedingen

1. Sonos Arc 3.1 Home Theatre set – bespaar 499 euro

Ben je een liefhebber van actiefilms? Dan is de Sonos Sub de speaker voor jou. De speaker zorgt door het volle geluid voor meer belevingservaring tijdens actiescènes. In combinatie met de bass van de Sonos Arc word je in de film of serie gezogen. Deze set is nu verkrijgbaar voor €1.279,95 in plaats van €1.848.

2. Sonos Arc One 5.1 Home Theatre set – bespaar 657 euro

Breid je deze set uit met twee Sonos One SL- Wifi Speakers, dan heb je de Sonos Arc One 5.1 Home Theatre Set in huis. Dit is de makkelijkste manier voor 5.1 surround-geluid bij jou thuis, hierdoor voelt het alsof je midden in de filmscène staat. Deze set is nu in plaats van €2.306 te koop voor €1.549,95.

3. Sonos Arc One SL 5.1 Home Theatre set + Google Nest Hub – bespaar 746 euro

Voeg de Google Nest Hub nog toe aan de set en je hebt een complete smart home centrale mét spraakbediening. Deze complete set is bij tink nu afgeprijsd van €2.345,99 naar €1.599. Hiermee bespaar je dus bijna 750 euro!

tado° Black Friday aanbiedingen: slimme thermostaten

Niet alleen Sonos is in de aanbieding bij tink, je kan ook je temperatuurregeling slimmer maken met de producten van tado°, zo bespaar je gemakkelijk energie. De producten kunnen geïntegreerd worden in verschillende systemen, waaronder Apple HomeKit. Bij tink hebben ze momenteel verschillende bundels in de aanbieding. Zo kun je met de tado° starterkit V3+ inclusief 3 thermostaten en een tado° bridge wel drie ruimtes uitrusten met slimme verwarming. Je stelt eenvoudig tijdschema’s in per kamer en krijg een analyse van de lucht in je woning. Zo geniet je altijd van een prettig verwarmd huis en bespaar je tot 31 procent op je energiekosten.

Voor deze tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge + 3 Basic Radiatorknoppen betaal je tot en met 28 november geen €649,95, maar slechts 279.

Bekijk hieronder meer Black Friday-aanbiedingen van tado° bij tink:

Overige slimme thermostaat aanbiedingen

Netatmo Modulerende Thermostaat + Radiatorkraan 6-pack

Ben je nog een beginner op het gebied van slimme temperatuurregeling? De Netatmo Modulerende Thermostaat + Radiatorkraan 6-pack kan je nu kopen voor €499,95 in plaats van €659,97! Met de set kan je de temperatuur in verschillende kamers makkelijk reguleren via de app.

Als je nooit meer onnodig wilt stoken is de Hombli Smart Radiator Thermostat Starterkit de juiste keuze voor jou. Met het instellen van een planning bespaar je – zeker met de huidige gasprijzen – al snel hoge energiekosten. Deze set is afgeprijsd van €179,95 naar €99,95.

Meer aanbiedingen van tink? Check ze hier

Tink is gespecialiseerd op het gebied van smart home technologie. Wil je je huis slimmer maken? Check dan andere Black Friday-aanbiedingen van tink!

De prijzen van bovenstaande producten zijn voortijdig door de partner aan ons aangeleverd. Het kan gebeuren dat de partner hier tijdens de daadwerkelijke Black Friday-periode aanpassingen op doet. Wij doen daarom ons best om zo snel mogelijk hierop te anticiperen, om jou de juiste deal te tonen.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu