Coolblue Unieke Apple Deals: MacBooks, iPhones en iPads tijdelijk goedkoper

Redactie
25 maart 2019, 12:42
1 min leestijd
Coolblue Unieke Apple Deals: MacBooks, iPhones en iPads tijdelijk goedkoper

Coolblue heeft met zijn ‘Unieke Apple Deals’ een aantal mooie aanbiedingen op Apple-producten. Van Macs tot iPhones en iPads: dit zijn onze favoriete deals.

Coolblue Unieke Apple Deals

De hele week lang presenteert Coolblue Unieke Apple Deals. Zoals de naam al doet vermoeden richt deze actie zich volledig op de producten van het bedrijf uit Cupertino. Goed nieuws voor de mensen die op het punt stonden om een nieuwe MacBook, iPad of iPhone te kopen, want hierdoor zijn ze net wat goedkoper dan je gewend bent.

Coolblue Unieke Apple Deals

Onze favoriete Coolblue Apple-deals

Hierboven hebben we onze vijf favoriete aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, maar neem vooral ook een kijkje op de complete pagina waar je alle Coolblue-aanbiedingen kunt vinden.

Meer deals bij Coolblue

Naast bovenstaande deals heeft Coolblue meer Apple-producten in prijs verlaagd. Zo is de 2017 MacBook Pro tijdelijk goedkoper, evenals de iPhone 8 Plus in alle kleuren. Op zoek naar de grotere iPad Pro 2018? Ook die is net wat goedkoper geworden. Check hiervoor de algemene actiepagina.

De actie van Coolblue loopt de hele week, maar afhankelijk van de populariteit kunnen producten wel uitverkocht raken. Twijfel dus niet te lang om het risico dat het product uitverkocht raakt zo klein mogelijk te houden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu