Black Friday

Black Friday 2019 en Cyber Monday: de beste deals voor Apple-gebruikers

Omcirkel 23 november 2019 met een zwarte stift in je agenda, want dan is het weer tijd voor Black Friday. Op deze dag stunten allerlei grote webwinkels met prijzen, ook in Nederland. Zo kun je scherpe deals verwachten van winkels als Coolblue, MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp en nog veel meer.

Black Friday 2019 en Cyber Monday voor Apple-gebruikers

Black Friday geeft het startschot voor een lang weekend vol aanbiedingen, want op maandag duurt het prijzenfestival nog even voort met Cyber Monday. Op deze dag worden de aanbiedingen nog een laatste keer aangevuld en opgevoerd, dus vergeet vooral niet op 26 november ook nog even een kijkje te nemen op deze pagina.

Op deze pagina kun je terecht voor een handig Black Friday overzicht. Deze spitsen we uiteraard toe op alles wat met Apple te maken heeft, zodat je alleen de producten ziet waar jij naar op zoek bent. Van Apple-producten tot accessoires voor je iPhone en Mac en producten om je huis een stuk slimmer te maken.

In de periode vlak voor Sinterklaas en Kerstmis willen veel webwinkels nog even flink stunten met de prijzen, om je aandacht te trekken. Daarom kun je tijdens Black Friday flinke korting pakken op bijna alle populaire elektronica van dit moment. Op deze pagina vind je een overzicht van de beste aanbiedingen van MediaMarkt, Bol.com, BCC en andere Nederlandse elektronicaketens.

Deelnemende Black-Friday aanbieders

MediaMarkt

De gehele week stunt MediaMarkt al met aanbiedingen. Bekijk hier alle Black Friday-aanbiedingen van MediaMarkt, of ons geselecteerde MediaMarkt aanbod zodat je iedere dag op de hoogte bent van de beste dagdeals.

MediaMarkt abonnementen

Bol.com

Black Friday festival van Bol.com is nu al gestart. Wil je niets missen en nu al profiteren van de beste Black Friday acties, check dan de Black Friday dealpagina van Bol.com

Coolblue

De exacte deals van Coolblue houden ze nog even geheim, dus houd de Coolblue Black-Friday pagina in de gaten, of ons geselecteerde Coolblue aanbod zodat je aankomend weekend goed voorbereid bent en je slag kunt slaan.

BCC

BCC start al met Warming-up Deals die deze week al gelden. Bekijk het totale Black-Friday aanbodof check ons geselecteerde BCC aanbod zodat je altijd op de hoogte bent van de beste deals.

bcc black friday

Wehkamp

De acties zijn nog niet bekend, maar houd de Black-Friday pagina in de gaten zodat je niets mist. Kortingen kunnen oplopen tot wel 20% op elektronica.
Cyber Monday vindt plaats op 26 november, waar ze bovendien ook nog extra afprijzingen hebben. Wees er op tijd bij, en bekijk het Cyber Monday aanbod.

black friday nederland

YourMacStore

Vanaf 21 november starten de Black Friday deals bij YourMacStore. Scoor bijvoorbeeld de nieuwe MacBook Air (2018) voor €1252,94,- in plaats van €1349,-! Bekijk hier alle Black Friday-aanbiedingen van YourMacStore

MediaMarkt abonnementen

Amac

Vanaf 23 november starten de Black Friday deals bij Amac. Nu al benieuwd wat er in de aanbieding komt?
Bekijk dan hier alle Black Friday-aanbiedingen van Amac en scoor bijvoorbeeld 5% korting op een iPad of Mac

MediaMarkt abonnementen

JBL

Black Friday Sale begint al eerder bij JBL. Profiteer tot 40% korting op geselecteerde producten. Bekijk direct het complete aanbod op de JBL Black-Friday pagina.

Albert Heijn

Aanbiedingen van Albert Heijn zijn geldig voor bestellingen op 23, 24 en 26 november. Wat de acties zijn kun je al vinden op de AH Black-Friday pagina.

Expert

Vanaf maandag 19 november is het de hele week Black Friday bij Expert. Wat de acties zijn kun je al vinden op de Expert Black-Friday pagina.

Black Friday deals met abonnement

Hieronder een overzicht van alle shops en providers met super scherpe Black Friday deals.


Black Friday Belsimpel start 23 nov

Scherpe smartphone dealsBlack Friday KPN start 23 nov

Black Friday T-Mobile start 23 novBlack Friday Vodafone start 21 nov

Black Friday Tele2 start 23 novBlack Friday Ben start 23 nov

Black Friday Hollandsnieuwe de hele week
Geen resultaten gevonden

Download onze app

Download onze app