Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

Deze Cyber Monday-aanbiedingen bij Videoland mag je niet missen!

25 november 2023, 14:03
2 min leestijd
Deze Cyber Monday-aanbiedingen bij Videoland mag je niet missen!

Deze week sluit je tijdens Cyber Monday met korting een abonnement af bij Videoland. Dit moet je weten!

Lees verder na de advertentie.

Cyber Monday bij Videoland

Tijdens Cyber Monday kun je bij Videoland tot en met 28 november voordelig een abonnement afsluiten. Je betaalt dan een half jaar lang slechts 2,99 euro per maand voor het Basis-abonnement. Dit is de goedkoopste en tevens minst uitgebreide optie van de streamingdienst.

Normaal gesproken betaal je voor het Basis-abonnement 4,99 euro per maand. Tijdens Cyber Monday bespaar je bij Videoland dus zes keer 2 euro, oftewel 12 euro. Dat geldt ook voor het Plus-abonnement, waarvoor je zes maanden lang 7,99 euro betaalt in plaats van 9,99 euro. De aanbieding geldt alleen voor nieuwe Videoland-klanten en die krijgen dan ook gelijk de eerste twee weken gratis.

Videoland-abonnementen

Het Basis-abonnement is wel wat beperkter dan het Plus- en Premium-abonnement. Om te beginnen zul je reclames moeten tolereren. Daarnaast kun je maar met één apparaat tegelijk streamen en kun je geen content opslaan om offline te kijken. Kun je hiermee leven, dan kun je dus met een gerust hart een Basis-abonnement afsluiten.

Kies je voor het Plus-abonnement, dan zijn reclames verleden tijd en kun je ook content opslaan. Bovendien kijk je nu op twee schermen tegelijk. Je kunt ook nog kiezen voor Premium. Dat is hetzelfde als Plus, alleen kun je nu op vier schermen tegelijk kijken. Het Premium-abonnement kost 10,99 euro per maand. Hiervoor is tijdens Cyber Monday dus geen aanbieding van Videoland.

Series bij Videoland

Videoland heeft duizenden series en films uit binnen- én buitenland, dus er zit altijd iets van je gading tussen. Populaire series die je meteen kunt gaan bingen zijn onder andere The Handmaid’s Tale, Mocro Maffia, New Amsterdam, The Real Housewives en Sleepers.

videoland

Cyber Monday-deal bij Ziggo

Er zijn natuurlijk ook andere streamingdiensten met Cyber Monday-aanbiedingen. Zo krijg je een welkomstcadeau als je nu overstapt naar Internet & TV van Ziggo. Daarbij heb je de keuze uit 12 maanden 50 procent korting op je pakket, óf een cadeaukaart van Bol.com tot wel 450 euro.

Stap je over naar Ziggo Internet & TV of Alles-in-1? Dan geniet je 12 maanden lang van een streamingdienst of extra tv-pakket. Kies uit Disney+, HBO Max, ESPN Compleet, Ziggo Sport Totaal of Film1.

De prijzen van bovenstaande producten zijn voortijdig door de partner aan ons aangeleverd. Het kan gebeuren dat de partner hier tijdens de daadwerkelijke Black Friday-periode aanpassingen op doet. Wij doen daarom ons best om zo snel mogelijk hierop te anticiperen, om jou de juiste deal te tonen.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: videoland
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu