Black Friday in Nederland: deze winkels zijn nu al begonnen
Redactie

Black Friday begint officieel pas op vrijdag, maar verschillende Nederlandse webshops konden niet wachten met hun aanbiedingen. In dit overzicht zetten we alle Black Friday-kortingen op een rij, waar je nu al je voordeel mee kunt doen.

De vrijdag na Thanksgiving is een dag waarop veel Amerikanen nog vrij hebben. Voor veel mensen is dit een ideale dag om eens lekker te gaan winkelen. Hier spelen winkels op in door enorme kortingen te geven op veel producten.

Black Friday

Black Friday Nederland

Het aantal winkels dat in Nederland meedoet aan Black Friday wordt ieder jaar groter. En dit jaar beginnen de acties bovendien extra vroeg. Hoewel de officiële Black Friday nog even op zich laat wachten, wemelt het in Nederlandse webshops al van de kortingen. Deze zijn ook voor Apple-liefhebbers de moeite waard. Als je toevallig op zoek bent naar een nieuwe iPhone, iPad, Mac of accessoire, dan is dit je kans om er eentje met korting in huis te halen. Leuk voor jezelf natuurlijk, maar ook als je nu alvast je kerstinkopen achter de rug wil hebben.

Coolblue

Coolblue is dol op de kleur blauw en besloot daarom maar meteen ‘Blue Friday’ in het leven te roepen. Dat is vooral goed nieuws voor jou, want de webwinkel heeft daardoor een aantal mooie Apple-gerelateerde aanbiedingen voor je verzameld. Zo is de 128GB iPhone 7 (in het rood) nu tijdelijk 70 euro goedkoper. Maar ook de andere Blue Friday-deals kunnen interessant zijn voor Apple-gebruikers. Zo haal je een Nest-thermostaat of Nest Cam met korting in huis, of een handige externe harde schijf voor het maken van iPhone back-ups.

Centralpoint

Ook bij Centralpoint begint Black Friday extra vroeg. In de webwinkel zijn onder meer de MacBooks, iMacs, iPhones en iPads tijdelijk in prijs verlaagd. Dat geldt zelfs voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus, MacBook Pro en iPad Pro. Een mooie kans om voor wat korting toch de nieuwste Apple-apparatuur in huis te halen.

black friday nederland

Bol.com

Ook op Bol.com is het Black Friday festival alvast losgebarsten. Zo zijn de wearables van Samsung in prijs verlaagd (die ook met je iPhone werken) en haal je een fijne draadloze speaker voor een fractie van de prijs in huis. Daarnaast zijn ook de producten van GoPro en Nest in de aanbieding. Aanstaande vrijdag wordt het volledige aanbod van de Bol.com Black Friday-deals bekend gemaakt, al zit er nu mogelijk al iets tussen dat jou aanspreekt.

Houd deze webshops vrijdag in de gaten

Aanstaande vrijdag publiceren we een uitgebreid overzicht met alle Black Friday deals. Kun je niet wachten op al deze kortingen? Dan kun je onderstaande websites alvast in de gaten houden. Gegarandeerd dat deze partijen aanstaande vrijdag uitpakken voor Black Friday.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.