Cyber Monday 2023: de beste Lego deals voor fanatieke bouwers

16 november 2023, 14:01
2 min leestijd
Cyber Monday 2023: de beste Lego deals voor fanatieke bouwers

Vind je Lego leuk? Cyber Monday is hét moment om een leuke Lego-set te kopen. Dit zijn de beste Lego-deals voor Cyber Monday 2023!

Lees verder na de advertentie.

De beste Lego-deals voor Cyber Monday 2023

Fans van Lego kunnen hun hart ophalen, want tijdens Cyber Monday 2023 zijn veel sets een flink stuk goedkoper. Dan kun je lekker bouwen tijdens de komende vakantiedagen met (of zonder!) je kinderen.

bowser lego

Let op: voor al deze aanbiedingen geldt OP = OP. De Cyber Monday-deals voor Lego gaan vaak heel snel. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent!

Lego Cyber Monday-aanbiedingen

We hebben geprobeerd de leukste Lego-sets met de beste aanbiedingen voor je te vinden. Let op: sommige Lego-sets zijn behoorlijk groot, dus reken erop dat je dan een paar dagen aan het bouwen bent. Van Marvel tot Super Mario, en Star Wars tot de McLaren racewagen: er is voor ieder wat wils.

We hebben de vorige prijs erbij gezet, zodat je precies ziet wat de korting is. Was er geen oude prijs bekend, dan staat de adviesprijs erbij.

Super Mario Lego Cyber Monday

Er zijn verschillende leuk Lego-sets van Super Mario beschikbaar. Voor fanatieke bouwers en Mario-fans is de imposante Lego Bowser echt een aanrader. Wil je klein beginnen? Dan is de Super Mario Startset een goed begin.

Marvel Lego Cyber Monday

Fans van Marvel kunnen hun hart ophalen met de Lego-sets van hun favoriete films en superhelden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de beruchte ‘Infinity Gauntlet’? Of de helm van de Mandalorian?

lego inifinity gauntlet

Meer leuke bouwsets

Eigenlijk zijn er teveel Lego-deals om op te noemen. Maar deze sets vonden wij nog het leukste. Met name de ECTO-1 staat op ons verlanglijstje!

ecto-1 lego

De prijzen van bovenstaande producten zijn voortijdig door de partner aan ons aangeleverd. Het kan gebeuren dat de partner hier tijdens de daadwerkelijke Black Friday-periode aanpassingen op doet. Wij doen daarom ons best om zo snel mogelijk hierop te anticiperen, om jou de juiste deal te tonen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu