De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Black Friday in de App Store: de beste app-deals op een rij

Lars Paijmans
27 november 2019, 19:28
1 min leestijd
Black Friday in de App Store: de beste app-deals op een rij

Nu winkels al ruim een week te vroeg beginnen, zal het je vast niet ontgaan zijn dat Black Friday voor de deur staat. Ook in de App Store snijden ontwikkelaars in de prijzen. Dit zijn onze favoriete App Store Black Friday-deals.

App Store Black Friday-deals

Apple wacht geduldig tot vrijdag 29 november om zijn Black Friday-actie te starten, maar ontwikkelaars in de App Store hebben niet zoveel geduld. Goed nieuws voor jou, want dat betekent dat je een aantal toffe apps met flinke korting op je iPhone, iPad of Mac kunt zetten. We maken in het onderstaande overzicht onderscheid tussen iOS- en macOS-apps.

Black Friday App Store

iPhone- en iPad-apps:

Mac-apps:

In de aanloop naar vrijdag zullen er waarschijnlijk meer Black Friday-deals in de App Store verschijnen, dus we werken dit artikel regelmatig bij. Heb je zelf een app gezien die je extra goedkoop uit de Store kunt plukken? Stuur ons dan even een berichtje of laat een reactie achter onder dit bericht!

Meer weten over Black Friday? Check ons overzicht met de beste Black Friday Apple deals en houd iPhoned de komende dagen in de gaten voor nog meer aanbiedingen voor Apple-gebruikers.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen