De beste PlayStation 5 deals voor Cyber Monday 2023

16 november 2023, 8:43
2 min leestijd
De beste PlayStation 5 deals voor Cyber Monday 2023

Ben je op zoek naar de beste PS5-deals voor Cyber Monday 2023? Zoek niet verder! Wij hebben de beste aanbiedingen al voor je opgezocht!

Lees verder na de advertentie.

De beste PlayStation 5-deals voor Cyber Monday 2023

Lekker onderuit gezakt op de bank gamen, dat doe je natuurlijk op de PlayStation 5. Ze zijn lange tijd ontzettend moeilijk leverbaar geweest, maar die tijd lijkt eindelijk voorbij. Sterker nog: tijdens Cyber Monday kun je zelfs een PS5 voor een behoorlijke deal scoren! Wij hebben de beste deals al voor je bij elkaar gezet!

playstation 5

Let op: voor al deze aanbiedingen geldt OP = OP. De Cyber Monday-deals voor de PlayStation 5 gaan vaak heel snel. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent!

PS 5 Cyber Monday-aanbiedingen

De PlayStation 5 van Sony is de nieuwste generatie gameconsole met gloednieuwe hardware en prachtige graphics. Je kunt met deze console in 4K gamen en met de speciale DualSense-controller voel je de actie op elk moment.

Met prachtige games als Spider-man 2 en EA SPORTS FC 2024 kom je de wintermaanden wel door. Oh ja! Al je oude PS4-games draaien ook op de nieuwe console.

FC24

Wil je een PlayStation 5 kopen? Dan hebben we de beste deals voor je onder elkaar gezet. Bij sommige deals krijg je er zelfs een game bij!

PlayStation 5 controllers met korting

Wanneer je een PS5 tijdens Cyber Monday koopt krijg je er meestal één controller bij. Wil je dus samen met je vrienden op de bank spelen, dan moet je er een tweede controller bij kopen. Ook daarvoor hebben we de beste deals voor je opgezocht.

Cyber Monday deals voor PS5 games

Een PS5 zonder games kan natuurlijk niet tijdens Cyber Monday. Gelukkig heeft Sony’s spelcomputer een enorme bibliotheek aan toffe games. Op dit moment zijn Spider-man 2, EA SPORTS FC 2024 en Call of Duty: Modern Warfare III het populairst.

spider-man 2

Wil je dus als Spider-man door de straten van New York slingeren en het opnemen tegen The Lizard en Venom? Speel je liever een leuk potje voetbal met je maten op de bank? Of ga je online de strijd aan in de first person shooter Call of Duty: Modern Warfare III? Welke je ook kiest, we hebben de beste prijzen voor je al op een rij gezet.

De prijzen van bovenstaande producten zijn voortijdig door de partner aan ons aangeleverd. Het kan gebeuren dat de partner hier tijdens de daadwerkelijke Black Friday-periode aanpassingen op doet. Wij doen daarom ons best om zo snel mogelijk hierop te anticiperen, om jou de juiste deal te tonen.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bronnen afbeeldingen: PlayStation 5, FC 24
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu